Aki követi a filmmel kapcsolatos híreket, biztosan látta, hogy Margot Robbie nem csak alakítja, hanem egyenesen éli Barbie-t - szinte összeolvadt vele az utóbbi egy évben, hogy növelje a hype-ot. Az pedig óriási, és ha hinni lehet az első kritikáknak, a filmnek sikerül is hoznia, amit a mozinézők várnak. De addig is, míg ez kiderül, nézzük, hogyan alakítja a 33 éves színésznő a vörös szőnyegen is az ikonikus babát, ami egy pink Barbiecore trendet indított el tavaly a divatban.

nyito.jpgA Las Vegas-i CinemaCon eseményen a Kent alakító Gosling és Robbie is Barbie pinkben pózoltak, előbbi a rendező nevét viselő pólóban, utóbbi egy Prada szettben - Fotó: GABE GINSBERG/GETTY

Nézzétek meg a galériát a legizgalmasabb lookokkal:

A modern moziban ugyanis már nem csak a method acting a menő, amikor elmerülünk egy karakter személyiségében és szinte egybeforrunk vele - ahogy mondjuk Austin Butler tette az Elvis c. film kapcsán - hanem a method dressing csodája!

Ez annyit tesz, hogy a színész médiamegjelenéseit és egyéb nyilvános eseményeit átitatja a filmes karakter ruhatára. Erre példa mondjuk Jenna Ortega a Wednesday sorozat kapcsán, akitől zseniális szetteket láthattunk!

gettyimages-1671726075.jpgJenna Ortega 2022. december 16-án a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon c. műsorban egy Dolce & Gabbana ruhában

De Halle Bailey is kitett magáért A kis hableány promoturné során:

halle_bailey.jpgHalle Bailey egy Miss Sohee ruhában - The Little Mermaid premier - Dave J Hogan/Getty Images

Ezt emelték egy új szintre a Barbie mozi kapcsán - egyszerűen zseniális, amit Margot stylistja, Andrew Mukamal művelt az utóbbi időszakban, aki elképesztően tudta szítani az érdeklődést a film iránt az eredeti Barbie baba inspirációból született lookokkal. Nem csak egyszerű pink szettekről van ugyanis szó, hanem a Barbie történelmének legfontosabb állomásait jelenítik meg a megjelenések, tisztelegve az ikon előtt, bemutatva annak sokoldalúságát. 

Nézzétek meg az inspirációkat a galériára kattintva!

Érdekesség egyébként, hogy az eredetileg felkért rendezőnő, Diablo Cody, aki Oscart kapott a Juno című filmért, saját maga adta vissza a projektet, mert nem látta az utat, hogy lehetne kihozni erős, független, feminista női karakterként a babát ebből a sztoriból, 2018-ban úgy érezte, erre még nem érett meg a világ. Greta Gerwig viszont, az Oscar-díjra jelölt 40 éves rendezőnő all-int mondott a pinkségre és szinte lubickolt a feladatban.

20230703000541_0.jpgAmerica Ferrera színésznő, Margot Robbie és Greta Gerwig rendező a szöuli eseményen - Fotó: Yonhap 

Nézzétek meg extraként az Architectural Digest epizódját, ahol bemutatják a Barbie álomházat, a film egyik forgatási helyszínét!