Nemrég a Sztáröltöző vendégeként üdvözölhettem egy nagyon kedves barátomat, egy igazi magyar stílusikont, a modellként és producerként is zseniális Pataki Ágit, akinek az életrajzi könyvéből leginkább az fogott meg, hogy úgy érezte, vele semmi különös nem történt. Hát lehet ez?

img_5259.JPGÁgi egy Nubu ingben, MaxMara mellényben, Stella McCartney nadrágban, Anna Amélie borítéktáskával és egy aszimmetrikus Ernst Gallery Jewely fülbevalóval

Az interjú során olyan izgalmas dolgokról mesélt, mint hogy milyen volt Rotschild Klárával dolgozni fiatal modellként vagy épp a Liz Taylor és Richard Burton sleppjéhez tartozó fiatalokkal bulizni egy ügynökökkel tűzdelt partin, sőt az is szóba került, hogy milyen új tervei vannak a jövőre nézve. Izgalmas dolgok ezek, ne hagyjátok ki a Sztáröltöző epizódot sem!

GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube-on, a következő részek szeptemberben érkeznek. Iratkozzatok fel a csatornára, mert szuper beszélgetésekkel készülök még nektek! 

img_5217.JPGÁgi egy Nubu kimonóban, MaxMara csizmával és nyaklánccal, Stella McCartney nadrágban