Elképesztő boldog voltam, hogy drága Nagy Ervin barátom az esküvője előtt még be tudott ugrani hozzám a Sztáröltöző műsoromba, pedig bokrosak voltak a teendői. Igyekeztem hát egy kicsit kizökkenteni a mindennapokból néhány durva szettel, és közben az is kiderült, egyszer olyan ruhát választottam neki, ami miatt konkrétan még a szülővárosából is kinézték... 

blog_nyito_1.JPG

De nem kell aggódni, minden jó, ha jó a vége: Ervin maradt egy igazi bevállalós, kemény srác, aki tudja, milyen a stílusa, de nem fél kísérletezni. Beszélgettünk arról, szerinte milyen a magyar nők és férfiak gardróbja, mennyire adunk magunkra, számára mit jelent az öltözködés magánemberként és színészként, és mire emlékszik a drága Törőcsik Marival kapcsolatban.

Ezután jött a feketeleves: választottam neki néhány teljesen eltérő szettet, amiben megmutathatta, mennyire sokoldalú pasi - tudom, hogy a NUBU olimpiai formaruháját sokan kritizálták, de csak nézzétek meg, mennyire jól néz ki benne Ervin. Mondjuk, ahogy a kommentekben jeleztétek, Ervin mindenben IS jól néz ki. Csekkoljátok az epizódot, lesznek benne érdekességek!

GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube-on, a következő részek szeptemberben érkeznek. Iratkozzatok fel a csatornára, mert szuper beszélgetésekkel készülök még nektek! 

5ef7230e-8a42-4f3f-b7a6-f90dac41fb27.jpg

A szuper forgatási helyszínért köszönet a Kempinski Hotel Corvinus Budapestnek!