Peller Mariann, akivel a Reggeliben is csodálatos harmóniában vagyunk, végre ellátogatott hozzám a #Sztáröltöző című műsoromba. Elképesztően fantasztikusat beszélgettünk és még annál is jobb ruhákat találtunk neki. Nagyon izgalmas játék volt, nézzétek meg a vele készült epizódot!

skype_picture_2021_07_22t10_38_40_019z.jpegMárk ruhája: Nanushka / Mariann ruhája: CELENI

Még a rendkívül sikeres második könyve, a Végtelen kísértés folytatásának megjelenése előtt ugrott be hozzám egy szuper beszélgetésre Mariann, és olyan érdekes témákat boncolgattunk, mint hogy bűn-e a hiúság, hogyan vezeti le a rengeteg energiáját, vagy hogy elfogadta-e már a testét - ami egyébként szerintem szépséges. 

GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube-on. Iratkozzatok fel a csatornára, mert nagyon jó beszélgetésekkel készülök még nektek! 

skype_picture_2021_07_22t10_38_43_315z.jpegA szuper forgatási helyszínért köszönet a Kempinski Hotel Corvinus Budapestnek!  

És ha már Mariann & Márk, akkor ne maradjatok le a Szép testben szép lélek eseményünkről, amire most augusztus 14-én & 15-én kerül sor először! Két nap, a program ugyanaz, de imádni fogjátok bármelyikre is jöttök, úgyhogy gyertek, és megápolgatjuk a lelkeket, testeket, kicsit felpezsgünk őszre, plusz mindenkinek szuper ajándékokkal is készülünk! Részletekért kattintsatok ide!