Robog tovább a Sztáröltöző! A legfrissebb epizódban Lukoviczki 'RobotGirl' Réka volt a vendégem, aki elképesztően nyugodt, pozitív energiákat hozott a stúdióba. Nem volt ez persze mindig így, a hatalmas trauma után, ami érte - 2014-ben egy autóbaleset következtében a bal lábát combközéptől amputálni kellett -, voltak bőven hullámvölgyei, és erről többször mesélt is. Én arra voltam kíváncsi, hogy váloztatta meg a protézis a divathoz és a nőiességhez való hozzáállását. 

fb_nyito.jpegRuha: ÁERON / Táska: Kerényi Virág / Kalap: Szakter Éva

Szerencsére kiderült, hogy imádja a divatot, a rövidebb szoknyákat is, és nagyon szereti megmutatni különböző oldalait - a bájos, játékosat és az egyszerű, letisztultat is. A stílus mellett olyan kérdésekről is beszéltünk, hogy fiús volt-e gyerekkorában vagy hogy miért tartja magát a legboldogabb megcsonkított nőnek - ez a mondata nagyon megragadott a TEDxYouth-os előadásán. Nézzétek meg az interjút!

GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube-on. Iratkozzatok fel a csatornára, mert nagyon jó beszélgetésekkel készülök még nektek! 

cako_gram.jpgRuha: CAKÓ

A szuper forgatási helyszínért köszönet a Danubius Hotel Gellértnek!