Nagyon érdekes, de amellett, hogy sokan érdeklődtetek, lesz-e idén is Fashion Camp - amire a válaszom az, hogy naná - többen megkérdezték, miért is jó egy divattábor a fiatal lányoknak. De hát nem véletlenül ismételjük a programot most már évek óta, és az sem véletlen, hogy az anyukák is ostromolnak vele, hogy nekik is szervezzek egy ilyen csajos elvonulást. ;)

fashion_camp_3_110.jpgTáborozók a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

Szóval ezen a nyáron is egy nagyon különleges helyen, a Szalonunknak is helyet adó budai apartmanban szervezzük a Fashion Camp divattábort 10-18 éves lányoknak, csodás kilátással, szuper stábbal, és persze izgalmas programokkal, 2021. június 18-tól három héten át három turnusban! Ha szeretnétek többet megtudni a programokról vagy akár rögtön jelentkezni, kattintsatok a Fashion Camp oldalára

De miért is hívjuk divattábornak?

Azért, mert mindennel foglalkozunk, ami a divathoz kapcsolódik. Életkorra szabott tudnivalókkal, érdekességekkel és kreatív feladatokkal készülünk a lányoknak. Itt megismerkedhetnek a saját stílusukkal, azzal, hogy milyen színek és fazonok állnak jól nekik, de azt is elmeséljük, hogy ezek nem kőbe vésett szabályok, a legfontosabb, hogy elfogadják és megtalálják a saját személyiségüket. 

fashion_camp_3_092.jpgTáborozók a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

Batta Tavaszka sminkesünk vezényletével rengeteget foglalkozunk az olyan, fiatalkorban is nagyon fontos dolgokkal, mint a megfelelő bőrápolás, az ügyes és korhoz illő sminkelés, persze ha valaki nyitott erre, de fontos szerepet kap a hajápolás és a kreatív hajkészítés is, Szabó Judit hairstylistunk irányításával, Lovas Anett stylistunk pedig velem karöltve terelgeti a résztvevőket a stílus és öltözködés világában.

Annyit elárulok, hogy a lányok imádják ezeket a feladatokat és csütörtökön, a MINI ÁTALAKÍTÓ NAPON le is tesztelhetik a tudásukat. Ez a nap a kísérletezésé, a szabad játéké és persze a fotózásé, amit sokan kedvenc programnak szavaztak meg a héten. Megértem amúgy, mert tök jó kis képek születtek!

lm2_6.jpgTáborozónk a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

És mi jöhet még ezután? A felelős vásárlás - irtó fontos! - és tudatos gardróbépítés, vagyis az, hogy mindenki tisztában legyen azzal, milyen terheket ró a mértéktelen előállítás és a gyors ruhacserélgetés a Földre, én erről mesélek a lányoknak. Szerintem szuper, hogy a Z-generációt ennyire érdekli a téma!

Emellett még meg kell említenem a divatillusztráció oktatónkat, a szupertehetséges Mészáros Lúcia Illuxtratgirl-t, akivel már többször dolgoztam együtt és tavaly is nagyon inspiráló feladatokkal készült a csajoknak, és Balla-Török Anna stylistunkat-táborvezetőnket valamint Czompó Cintia táborvezetőnket, akik az egész szuper programot menedzselik. 

img_8451_1.jpg

Szóval idén is fantasztikus lesz a tábor, idén is imádni fogják a lányok, úgyhogy küldjétek gyorsan a jelentkezéseket a Fashion Camp oldalán, mert a létszám korlátozott! ;)