Nagyon érdekes, de amellett, hogy sokan érdeklődtetek, lesz-e idén is Fashion Camp - amire a válaszom az, hogy naná - többen megkérdezték, miért is jó egy divattábor a fiatal lányoknak. De hát nem véletlenül ismételjük a programot most már évek óta, és az sem véletlen, hogy az anyukák is ostromolnak vele, hogy nekik is szervezzek egy ilyen csajos elvonulást. ;)

fashion_camp_3_110.jpgTáborozók a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

Szóval ezen a nyáron is egy nagyon különleges helyen, a Szalonunknak is helyet adó budai apartmanban szervezzük a Fashion Camp divattábort 10-18 éves lányoknak, csodás kilátással, szuper stábbal, és persze izgalmas programokkal - 2022. június 27-től indulunk és összesen négy turnusunk lesz a nyáron, a következők július 18-tól, július 25-től és augusztus 1-től. Ha szeretnétek többet megtudni a programokról vagy akár rögtön jelentkezni, kattintsatok a Fashion Camp oldalára

De miért is hívjuk divattábornak?

Azért, mert mindennel foglalkozunk, ami a divathoz kapcsolódik! Életkorra szabott tudnivalókkal, érdekességekkel és kreatív feladatokkal készülünk a lányoknak. Itt megismerkedhetnek a saját stílusukkal, azzal, hogy milyen színek és fazonok állnak jól nekik, de azt is elmeséljük, hogy ezek nem kőbe vésett szabályok, a legfontosabb, hogy elfogadják és megtalálják a saját személyiségüket. 

fashion_camp_3_092.jpgTáborozók a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

Rengeteget foglalkozunk az olyan, fiatalkorban is nagyon fontos dolgokkal, mint a megfelelő bőrápolás, az ügyes és korhoz illő sminkelés - persze ha valaki nyitott erre -, de fontos szerepet kap a hajápolás és a kreatív hajkészítés is a hairstylistunk irányításával, a stylistunk pedig velem karöltve terelgeti a résztvevőket a stílus és öltözködés világában. Irtó izgis lesz, már most elárulom!

Tudom, hogy a lányok imádják ezeket a feladatokat, amik nem is feladatok igazán, és csütörtökön, a MINI ÁTALAKÍTÓ NAPON le is tesztelhetik a tudásukat. Ez a nap a kísérletezésé, a szabad játéké és persze a fotózásé, amit sokan kedvenc programnak szavaztak meg a héten. Megértem amúgy, mert tök jó kis képek születtek!

lm2_6.jpgTáborozónk a 2020-as Fashion Campen - Fotó: Orosz Dóri

És mi jöhet még ezután? A felelős vásárlás - irtó fontos! - és tudatos gardróbépítés, vagyis az, hogy mindenki tisztában legyen azzal, milyen terheket ró a mértéktelen előállítás és a gyors ruhacserélgetés a Földre, én erről is mesélek a lányoknak. Szerintem szuper, hogy a Z-generációt ennyire érdekli a téma!

Emellett még meg kell említenem a divatillusztráció oktatónkat, a szupertehetséges Mészáros Lúcia Illuxtratgirl-t, akivel már többször dolgoztam együtt és tavaly is nagyon inspiráló feladatokkal készült a csajoknak. Szerintem enélkül nem is teljes a divattábor. ;)

img_8451_1.jpg

Szóval idén is fantasztikus lesz a tábor, idén is imádni fogják a lányok, úgyhogy küldjétek gyorsan a jelentkezéseket a Fashion Camp oldalán, mert a létszám korlátozott! ;)