A Sztáröltöző sorozat következő epizódjában Eke Angival beszélgettünk az élet nagy dolgairól és egy kicsit a ruhákkal is kísérleteztünk. Angiban imádom, hogy mindenre nyitott és igazi szupermodellként mozog minden darabban. Maszkulin és feminin, sőt, igazi femme fatale oldalát is megmutatta nekünk, nézzétek meg a videót!

nyito_blog.jpgFotó: Vojcehovszkij Richárd - Ruha: BORBALA (Eke Angi) és YURRICLOTHES egyedi készítésű zakó (Márk)

Anginak Lakatos Sándortól, Szegedi Katától és egy feltörekvő, nagyon izgalmas, upcycling szemlélettel dolgozó tervezőtől, Ferencz Borbálától választottam néhány szuper darabot, amit helyenként, meglepő módon vagány CROCS papucsokkal egészítettünk ki. Igen, ilyet is lehet! ;) 

Azért itt sem maradt el a komfortzónából való kilökdösés, amihez Angi egy nagyon érdekes játékot hozott. Az epizód végén látható majd, én javaslom, hogy mindenki próbálja ki, akinek egy kis érzelmi feltöltődésre, kapcsolódásra van szüksége. 

GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube-on. Iratkozzatok fel a csatornára, mert nagyon jó beszélgetésekkel készülök még nektek! 

ea_4.jpg