Akik kicsit is ismernek, tudják, hogy gyermekkorom óta nagyon izgat az öltözködés, hogy miről mesélnek a ruháink, hogy mit árulnak el rólunk. Így született meg az interjúkészítés, a divatfotózás és a divattal való kísérletezés izgalmas kombinációjaként a vadonatúj műsorom, a Sztáröltöző, amelyben ismert és nagyon izgalmas embereket kérdezgetek karrierről, családról és persze a stílusukról. Meglepődtök majd, mennyi érdekesség derül ki a hírességeinkről!

nyito_blog.jpeg

A cél az volt, hogy megpróbáljam kibillenteni őket a komfortzónájukból kérdésekkel és ruhadarabokkal, hogy kiderüljön valami nem várt, teljesen új dolog róluk és a stílusukról a ruhákon keresztül, szavakkal vagy szavak nélkül – akár saját maguk számára is. Hiszem, hogy a ruhákon keresztül a legfontosabb kérdésekről is lehet beszélgetni, csekkoljátok a következő epizódot Tapasztó Orsival a főszerepben, aki bár feketében érzi magát legkomfortosabban, nem riadt meg egyik szett láttán sem!

A GLACÉAU Smartwater vízmárka támogatásával készült sorozat friss epizódjai csütörtökönként este 18 órakor debütálnak a Creator TV YouTube csatornáján, az első részeket a patinás Danubius Hotel Gellértben forgattuk. Iratkozzatok fel a csatornára és figyeljetek, mert olyan szuper arcok jönnek majd a következő hetekben, mint a csodálatos Eke Angi vagy épp a varázslatos Lukoviczki Réka „Robotgirl”. Kit látnátok még szívesen a műsorban? ;)

vrp_7440.JPGFotó: Vojcehovszkij Richárd - Ruha: CAKO