Hogy fogyjak le a strandra? A strand majd olyan testet kap, amilyet adok neki! ;) Elképesztő élménycunami volt az egész zanzibári utazás! Mikor kérdeztelek benneteket, hogy mi volt a legjobb a 4 epizódban, írtátok, hogy a környezet - ezt aláírom, egy csoda az egész! -, Freddie Mercury szülőháza - történelmi helyszín, egyetértek -, de nekem mégis az adta a legtöbbet, ami a videókon mindig kevésbé jön át, ez pedig a hely energiája, ami teljesen magával ragad. Na meg a delfinek!

2_youtube_nyito_1.JPG

Az utolsó epizódban egy csodálatos dalt küldök nektek ajándékba Mama Lucy-tól, megmutatom a szállásomat, ami egy kicsit nyugodtabb, mint a Park Hyatt volt, az első hotelünk Zanzibáron (szintén szuper kilátással), illetve őrületes vízibiciklizésbe fogunk Robi barátommal... Nem spoilerezek, de a videó nagyon body positive szemléletűre sikerült, csekkoljátok!

Itt is köszi a Qatarnak, hogy elreptetett és hazautaztatott, és hogy kipróbálhattam, hogyan lehet ügyesen és biztonságosan utazni koronavírus idején. Nézzétek meg a többi videót a Mark&More YouTube csatornámon, és ne aggódjatok értem, már megy a teniszezés, alakformálás! ;) 

unnamed_1.jpg