Az előző epizódokban is felfedezhettetek velem néhány zanzibári kincset, úgy mint Prison Island (ami tényleg börtönsziget volt!), a szultántemető vagy épp Freddie Mercury szülőháza, de most új vizekre evezünk a szigetországban! És tényleg: hajóra szállunk, hogy elcsónakázzunk egy nagyon exkluzív szigetre, Mnembára, egy igazi álomvilágba, amelyről az a szóbeszéd járja, hogy a milliárdos Bill Gates tulajdona, és világhírű celebritások is gyakran megfordulnak itt, ha egy kicsit elvonulnának a lesifotósok kíváncsi tekintete elől.

blog_nyito.JPG

Elképesztő ételeket ettünk, gyönyörű helyen szálltunk meg (korábban Naomi Campbell szállt meg a bungalómban) és még egy kis delfinsimogatásra is jutott idő, egyszóval elájultok, olyan fantasztikus helyet mutatok. Csekkoljátok a videót!

Jövő héten hozom az utolsó epizódot, addig is pótoljátok be, ha lemaradtatok volna - nézzétek meg, milyen volt az utazás a Qatar Airways business class-án, az érkezés és a szállásunk a Park Hyatt Zanzibárban, vagy gyertek el velem Freddie Mercury házához és lessétek meg a turisták által sajnos agyonkényeztetett évszázados óriásteknősöket!

unnamed_1.jpg