Tudom, hogy ez sokaknál kiverte a biztosítékot, de december végén egy olyan lehetőség ugrott elém, amit nem hagyhattam ki. Elsuhanhattam utazós videókat forgatni a meseszép Zanzibárra, amely Tanzánia része, és ott tölthettem 2 csodálatos hetet. Volt benne Freddie Mercury, teknősök, börtönsziget, miegymás - mindenről tudósítok, ne aggódjatok!

unnamed_1.jpgMore colors, please! - Fotó: Lakatos Márklegal

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem pihentem ki magam, vagy hogy nem voltak csodálatos élményeim, de hát ezért is szeretem a munkám, nagyon szeretek izgalmas helyeket, ételeket, kultúrákat felfedezni, és közben forgatni nektek erről. Ezúttal egy kedves barátom, Robi kísért el, aki külföldön él egyébként, de most úgy adódott, hogy neki is hiányzott egy kis kikapcsolódás, így nem csak operatőrként, de szuper útitársként is mellém csapódott.

Az Indexen és a Velveten is többször meséltem már az utazásról, sőt, még az RTL Fókuszban is, de ez az első, hosszabb videóm az útról, amiben megmutatom a business class utamat a Qatar Airways-zel, a szépséges szállásomat a Park Hyatt Zanzibárban, és mindezt a szupermenő Galaxy Z Flip telefonommal forgattam, ahogy azt megszokhattátok tőlem az utóbbi egy évben!

Egyébként Zanzibár is nagyrészt a turizmusra támaszkodik, rengeteg szuper és rengeteg igazi turistás programot lehete kifogni - ilyen volt például a Fabio által értékesített hajós program, amit több társához hasonlóan, puszta vevőcsalogató szándékkal, maszáj viseletbe öltözve próbált eladni a tengerparton a Dar es-Salaamban, Tanzánia korábbi fővárosában és Afrika 7. legnagyobb városában született fiú. Mindenesetre annyira színes egyéniség volt, hogy ha hajókázni nem is indultunk el vele, egy képet lőttünk, mert jól passzoltak a szettjeink. Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés

 

Hamarosan jön a videó 2. epizódja a Mark&More YouTube csatornámon is, figyeljetek!