Még ha az idő rémes is volt, a noszvaji faházas kiruccanásom tartogatott szuper meglepetéseket, a csodás wellnessezés mellett felfedeztem egy szuper kezdeményezést, a Vár tövében nyílt Pizza Brumbrum Világbékét, és foglalkozhattam az egyik kedvenc témámmal, a szuper hazai borokkal is, természetesen a Bolyki Pincészetben!

nyito_blog2_1.JPG

Több hónapnyi kényszerpihenő új utak keresésére ösztönzte a Macok Bisztrósokat, akik az egyik legjobb vidéki éttermet üzemeltetik, és ahogy Szternák Péter elmesélte a videóban, ehhez szuper partnereket találtak, a miskolci Pizza, Kávé, Világbéke Dudás testvéreit, akikkel létrehozták az említett Pizza Brumbrum Világbékét. Egy ilyen kooperációból nem születhetett rossz dolog! És most, hogy kipróbáltam, elmesélhetem, a pizzájuk isteni, és ha a vírust nem is tünteti el, egy kicsit megkönnyebbül utána a lelkünk, hogy vannak még jó dolgok a világban. 
A pizzázás mellett beugrottam még Bolyki Janihoz a Bolyki Pincészetbe is, aki nagyon érdekes dolgokat mesélt, többek között azt is, hogy milyen katasztrófa érte őket pár éve. Csekkoljátok a videót, amit most is egy csodaszép, tükörlila, összecsukható Samsung Galaxy Z Flip telefonnal forgattunk - visszaviszlek benneteket még egy kicsit a Treehouses Noszvajba is, és megmutatom a wellness részleget a csodás kilátással! 
Innen is csókoltatom a csodás helyi idegenvezetőmet, Bíró Anettet, aki egyben az egyik stylistunk is, szóval ez a csapat igazi csodacsapat, mint látjátok! Ha kíváncsiak vagytok a szuper kis telefonomra, ide katt!