Aki követi az oldalaimat, láthatta, hogy elképesztően nagy projektbe vágtam a fejszémet - egy felújításba - , amihez persze szükségem volt szuper ötletekre és egy kis feltöltődésre is, márpedig az inspirációszerzés egyik legjobb módja az utazás. Tudom, hogy idén a külföldi utaktól (javarészt) meg voltunk fosztva, de azért itthon is remek helyeket fedezhettünk fel!

nyito_blog.jpg

Hogy ne csigázzalak benneteket, a hatalmas projektem nem más, mint hogy felújítok egy kisebb nyaralót Almádiban, amely egy régi présházból és egy pincéből áll. Ehhez szerettem volna ötleteket nyerni két kedvenc helyemről, a varázslatos kilátással rendelkező, hangulatos Bencze Birtokról, ahova nyáron már ellátogattunk, méghozzá a zseniális Salt éttermük új menüje kapcsán, illetve egy provance-i hangulatú wellness birtokra, a Villa Vitae-be, amely az egyik kedvenc menedékem télen-nyáron.

Felkerekedtünk tehát, és először elutaztunk Vácra, hogy az Ódon-Fon régiségkereskedésben Parádi Zsolt barátommal felfedezzük, milyen kincseket rejt még számomra az antikvitás, ahonnan a budai otthonomba is rengeteg szuper darab került. Ezúttal is szerencsével jártam: az új nyaraló egyik központi eleme, mondhatni statement darabja lesz egy óriási asztal, ahol minden este összejöhet majd a társaság - megmutatom a videóban is, amit ezúttal is a tükörlila, gyönyörűséges, összecsukható Samsung Galaxy Z Flip telefonommal forgattunk! ;) 

Csekkoljátok a korábbi videókat is, ha lemaradtatok és figyeljétek az oldalamat, mert jövőre minden részletét megmutatom a nyaralómnak! És ha megnéznétek, milyen szexi és stylish telefonnal forgatunk mostanában, ide kattintsatok! ;)