Akik ismernek, tudják, hogy a szívem általában a Balaton-felvidék felé húz, ha hazai utazásról van szó. Ezért aztán  ősszel igyekeztem kiszélesíteni a látókörömet, és elvándorolni Kelet-Magyarország irányába, hiszen itt is csodás helyek vannak. Ezúttal egy noszvaji tippet hozok nektek!

nyito_blog.JPG

Ha még nem hallottatok róla, az ország egyik legkülönlegesebb erdei szálláshelyét találjátok Noszvajban, a Treehouses Noszvajt, ahova jó előre kell foglalni, ha leugranátok egy-két éjszakára kikapcsolódni. Csodás kilátással, jó levegővel és lakosztály méretű lombházakkal várnak, amelyekhez privát jakuzzik is tartoznak, természetesen minibárral, nagyképernyős tévével, minikonyhával és privát terasszal. Ez az igazi luxus, Csillagszórók!

Aktív kikapcsolódás lesz a javából, hiszen a házigazdák élménykínálatában szerepel a lovaglás, a siklóernyőzés és akár még a vadászat is, pihenésként pedig jöhet egy fantasztikus borvacsora, természetesen a rendkívül sokszínű egri borvidék kincseivel, és egy kényeztető finn panoráma szaunával. Csekkoljátok a videót, amit ezúttal is a szuper Samsung Galaxy Z Flip telefonommal forgattunk, és szerintem nincs is másra szükség ezekhez a kalandokhoz - megmutatom, nekem milyen élmény volt a kényeztető pihenés Noszvajon!

Figyeljetek, hamarosan jön a második része az utazásnak! 

Ha megnéznétek, milyen szexi és stylish telefonnal forgatunk mostanában, ide kattintsatok! ;)