Ki gondolta volna, hogy idén még lesz alkalmunk vörös szőnyeges szetteket nézni? Ezúttal az alkalom nem kívánt nagyestélyit, de a karanténba szorított sztárok biztos élvezték, hogy egy kicsit megmutathatják magukat a közönségnek, méghozzá puccba vágva és nem melegítős Insta fotón. Nézzétek meg a fotókat és döntsétek el, kik voltak a legbevállalósabb, a legizgisebb - és a leginkább stylist cserére érdemes sztárok!

mtv_vma_nyito_getty_images.jpg

Természetesen a vörös szőnyeg nem volt az igazi, hiszen továbbra is dübörög a social disctancing, a legfelkapottabb arcokat azonban külön popup falllal lepték meg a rendhagyó LIVE esemény alkalmából, és mindenkiről külön helyszínen készült fotó, mintha épp most pattantak volna ki a limuzinból. 

A legérdekesebbek között volt Will Smith fia, Jaden Smith, akinek gender-korlátokat döntögető stílusát egyébként is nagyon bírom, és Machine Gun Kelly rapper, aki leginkább szerelmi élete miatt került a hírekbe mostanában, mint Megan Fox színésznő friss párja. Az izgalmat pedig az szolgáltatta, hogy egyáltalán nem volt a klasszikus értelemben véve nőies a szettjük, mégis, simán el tudnánk képzelni ezeket a ruhákat fukszokkal felszerelt Gossip Girl világbeli preppy stílusú hölgyeken is. De meg kell említenünk Lady Gagát is, aki amellett, hogy rengeteg díjat bezsebelt, még egy őrületes maszk-kollekciót is bemutatott az este folyamán! 

Katt a galériára!

Ha nosztalgiáznátok, nézzétek meg az idei SAG díjátadó ruháit, az Oscar gálát, vagy a Kritikusok díjának legjobbjait - és reménykedjünk, hogy hamarosan újra lesznek igazi bevonulások, amiket elemezni lehet!