Bármennyire is szeretnénk megszabadulni a zablától és a korlátozásoktól, úgy tűnik, hogy még jó ideig velünk lesznek. Induláskor már nem csak a pénztárca, kulcs, telefon, esetleg rúzs és pirosító kell, hogy a táskában legyen, hanem a tiszta maszkunk is. Éppen ezért arra gondoltam, hogy akinek még nincs meg a menő maszkja, amit szívesen visel akár minden nap, hozok néhány ötletet - olyan felkapott designerek is lesznek a válogatásban, mint Christopher Kane, Erdem vagy hogy magyar példát is hozzak, a Nubu. 

shutterstock_1715546134_low_nyito.jpgFotó: Shutterstock 

Bár számos tutorial látott napvilágot, hogyan készíthetünk maszkot online, azért sokan még mindig inkább az előre készített verziókat keresik. Etsy’s Az Etsy nyitóoldala a karantén alatt csak a maszkokról szólt, és nem véletlenül: a cég elárulta, hogy április 4-6. között másodpercenként 9 keresés volt maszkokra, tehát csak a két nap alatt kb. 2 millió keresést indítottak. A stílusos maszkokat persze azóta is keresik az emberek bőszen, és tudom, milyen fontos megtalálni a tuti darabot - ki nem futott még olyanba, hogy az egyik bevágott, a másik leesett a fejéről...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés,

 

Úgyhogy itt a felmentősereg, hozom a galériát tuti darabokkal - nem csak csajoknak, de gyerekeknek és pasiknak is. Sőt, lesznek közöttük olyan szettek, amikből az egész család tud választani, vagy a párok is elbizniszelhetik egymás között. A pasiknak üzenem, hogy ők se féljenek mintás maszkot hordani!

Katt a galériára!

És ha már maszkot vásárolsz, sok tervező támogat valamilyen egészségügyi szervezetet a vásárlásoddal, nézz ennek is utána! Hajrá, találjuk meg a tökéletes maszkokat ebben a tökéletlen világban! ;)