Van egy jó hírem: születtek jó dolgok is a karantén idején! Sokan érezték úgy, hogy a bezártság remek lehetőség arra, hogy szortírozzák a ruhatárukat, ahogy tettük azt mi is a Gardrób Challenge - Tegyél rendet a ruháid közt! csoportunkban. A Chang Wan-ji - Hsu Sho-er házaspár viszont új szintre emelte a dolgot, úgy érzem!

nyitoka.jpg© Instagram - @wantshowasyoung  

Az idős tajvani pár egy mosodát üzemeltet Tajvanban, ahol a biznisz a korlátozások idején érthetően visszaesett, ám ők nem csüggedtek! 31 éves fiuk, Reef Chang bátorítására, aki önjelölt stylist lett a projektben, új célt tűztek ki maguk elé: street style fotókat készítenek az ügyfeleik ott hagyott ruháit felhasználva. Van itt business look és hipszter lazaság, turista sikk és athleisure feeling. Az eredmény: INSTAGRAM SZUPERSZTÁRSÁG! Pillanatok alatt felkapták a rendkívül sokoldalú modellpárost, akik mára 621.000 követőnél járnak. És igen, jól látjátok, az ott egy elég menő Budapest póló a nyitóképen. ;) 

Katt a galériára!

Reef azt mesélte a projektről, hogy segíteni szeretett volna a szüleinek, akik egész életükben keményen dolgoztak és most hirtelen tennivaló nélkül találták magukat, tehetetlennek és teljesen elveszettnek tűntek. Szerintem fantasztikus, hogy a kényszerű pihenőben felgyülemlett energiát egy kreatív dologra fordították, ami nem csak nekik, de másoknak is örömet okoz. Apró kedvességként készítettek is 30 darab felvarrót a követőiknek, de mire kisorsolták volna az ajándékokat, 230.000-re duzzadt a rajongói tábor. Elképesztő, igaz?

És hogy mi Wan-ji üzenete a fotókkal? Hogy örülne, ha a több száz ember, aki ott "felejtette" a ruháját tisztításra, visszatérne és szépen kifizetné a cechet... Ha erre nem is számítanék, remélem, sok új ÉS jó fej ügyfelet hoz a vagány WANT SHOW AS YOUNG oldal! 

badge.jpg

Ha nektek is tetszenek a posztok, kövessétek őket még több képért a szupercuki wantshowasyoung Instagramon!