Júniusban, a korlátozások lazulásával, egy hirtelen ötlettől vezérelve szuper kis utazást szerveztem magamnak, amire elhívtam magammal útitársnak Martin barátomat is, becenevén Lengét. Azt lehet mondani, hogy elég kevés emberrel találkoztunk a szállodai személyzetektől eltekintve, úgyhogy szerencsére épen és egészségesen értünk haza. A következő sorozatban megmutatom, hogy zajlott az utazásunk!

blog_nyito4.JPG

Az első epizód az elindulásról szól - hát megmondom őszintén, nem ez volt életünk legjobb startja, de az élmények, amik utána következtek, kárpótoltak érte. Egy szuper kis MINI Countryman Sport-tal vágtunk neki az útnak, ami hű társunk volt végig, meg is mutatom az első videóban!

Már Instán is írtam róla, hogy milyen szuper, ha olyan útitársat találsz, akivel meg tudsz mindent beszélni, egy hullámhosszon utaztok, ugyanazok a dolgok érdekelnek, le tudsz lazulni és mindketten ugyanabban a tempóban mozogtok. Jelen esetben ez egy nagyon kényelmes nyaralás volt, látszik is ez abból, hogy a Meneghetti Wine Hotel & Winery luxus resortban, amit elég spontán találtunk út közben, szinte végig köntösben mozogtam a csodás szállásunkon. Nézzétek meg ezt a részt is! 

Hamarosan hozom az adriai vlogom következő epizódjait, amit szinte végig a vadiúj Galaxy Z Flip telefonommal forgattunk! ;)