A fenntarthatóság jegyében egyre többen igyekszünk olyan gardróbot kialakítani, ami akár hosszú éveken át hordható alapdarabokból áll, mégsem unalmas, kifejezi az egyéniségünket és folyamatosan frissíthető. Kemény dió, igaz? De egy percig se aggódjon senki, hozom a legjobb tippjeimet! 

43_kep.jpg

Olyan darabokat válasszatok, amik belesimulnak a trendekbe, de nem teljesen egyeznek meg azokkal. Ha mindenki ugyanazt a szőrös papucsot vagy logós pólót hordja, amiről sejthető, hogy egy hónap múlva annyira túltelítődik vele a piac, hogy azonnal ciki lesz hordani, akkor lépj tovább és helyette válassz egy pólót olyan mintával/felirattal, ami igazán te vagy, és egy olyan papucsot, ami nem csak kényelmes, de jövőre is abszolút vállalható lesz. Félre ne értsetek, nem vagyok a díszítések és minták ellen, ez a galériából is kiderül majd, csak a nagyon egyértelmű, fading vagyis gyorsan letűnő trendeket érdemes kerülni, ami már rövid távon is hulladék sorsra jut vagy huszadik pizsamafelsőként végzi.

Katt a tippekért!

A legfontosabb tippjeim: Ha egy ruha igazán jól áll színben és fazonban, akkor fogod sokszor és sok éven át viselni. Ne feledkezz meg a kiegészítők varázsáról sem: ez nem csak a felkiáltójel az outfitedben, de az emoji a végén! ;)