Azt hiszem, ebben az évben éppen eleget voltak már bezárva gyerekek és felnőttek egyaránt, hogy egy kicsit fellélegezhessenek, kiszabadulhassanak végre. Ezért úgy gondoltam, minden divatimádó nagy örömére újraindítom a nagysikerű Fashion Camp divattábort. És hogy milyen programok lesznek? Jobbak, mint valaha!

tabori.jpg

A július 20-tól induló Fashion Camp napközis tábort most is 10-18 éves lányoknak szervezzük, 3 heti turnusban, főleg a divat mentén kialakított programokkal - lesz minden, amire csak egy tizenéves vágyhat, a divattól a sminkelésen át a stylist szakma kipróbálásáig!

Elmerülünk olyan dolgokban, mint a bőrápolás és sminkelés tinédzser korban, a hajformázás, fonás és díszítés, lesz divatillusztráció készítés Mészáros Lúciával, és még mini átalakító napot is szervezünk fotózással, mert annál tényleg nincs nagyobb buli. ;) Közben viszont hangsúlyt fektetünk olyan dolgokra is, mint a divat és a fenntarthatóság kérdése, a reggeleinket pedig egy kis jógázással indítjuk, hogy egymása hangoldójon az egész kis csapat a napra. Sőt, vendégünk lesz Alberti Petra is, a JOY és InStyle magazinok főszerkesztője, aki elmeséli a lányoknak, hogyan készülnek a divatújságok, mi történik a kulisszák mögött, és milyen előremutató dolgok történnek a magazinok világban.  

Úgy gondolom, a divat és a szépségápolás szinte minden lánynak fontos. Rengeteg változáson mennek keresztül, folyamatosan új hatások érik őket az interneten, új elvárásoknak kell megfelelniük, és néha nem tudják, hogyan. És persze rendkívül lényeges az is, hogy már ebben a korban megtanulják elfogadni magukat, nekünk pedig az a feladatunk, hogy segítsünk ebben.

A Fashion Camp by Lakatos Márkot azért találtam ki, hogy izgalmasan és játékosan tanítsuk meg a fiatal lányokat a stílus és az önbizalom megtalálására. Jó látni, hogy a táboraink alatt mennyi barátság szövődött - remélem, sok van, ami azóta is kitart. Mutatok is néhány képet a korábbi táborainkról, amelyeket még a korábbi Lakatos Márk Szalonban tartottunk, azóta viszont egy még szuperebb, még barátságosabb helyre költöztünk át, a Batthyány térre, ez lesz a divattábor otthona július 20 - augusztus 7. között, a 3 turnus alatt

Katt a galériára!

Várunk szeretettel minden táborozni vágyó fiatal lányt a Fashion Campben a szuper kis csapatommal! Jelentkezzetek itt! ;)