A harmadik részéhez érkeztem a milánói beszámolómnak, ahova még februárban utaztam ki és olyan isteni szerencsém volt, hogy egyrészt nem kaptam el a koronavírust, másrészt nem hoztam haza senkinek szuvenírként. A veszélyes élet azonban ezúttal nem (csak) erre vonatkozik, ugyanis a kint tartózkodásom alatt inkább az mozgatott, hogy időben odaérjek minden programra, ami egy divathét alatt meglehetősen necces feladat. Főleg a világvárosokban, ahol a divateseményeket tartják, és ahol amúgy is állandó őrület van, nem hogy ezalatt a pár nap alatt. Szóval vakmerően vágtunk bele minden napba, de a 3. napot különösen megtoltuk, kövessetek, ahogy csodás dolgokat mutatok és a a kedvenc milánói helyeimről mesélek nektek!

milano_ep01_01.jpg

Ebben az epizódban nagy szerelmemről, a Scaláról lesz egy nagyon izgalmas rész, ahogy megpróbálok élve eljutni Verdi Trubadúrjára, ami egyébként hatalmas élmény volt és az eddigiektől nagyban eltérő. Egyrészt akkora mázlim volt - most már nyilvánvalóan a polgárok Dekameront idéző visszavonulásának köszönhetően -, hogy az előadás napján a egyenesen a proscenium páholyba sikerült jegyet szereznem, amely a színpadhoz legközelebb álló oldalsó páholyokat jelenti, ide akár kezdés után is be lehet slisszolni mások zavarása nélkül. Másrészt ez volt az első olyan alkalom, ahol hangos véleménynyilvánításba futottam az operában. Az újító rendezést hangos bekiabálásokkal és füttyögésekkel zavart meg az értetlenkedő olasz közönség, amitől elképesztő volt a hangulat, de jobban szerettem volna a zenére figyelni. 

Most pedig csekkoljátok az új videót, mert gyönyörű dolgokat mutatok és még mesélek is rohanás közben - a cikk végén pedig GALÉRIA!!!

Nézzétek meg a kedvenc darabjaimat a Sportmax, a Luisa Spagnoli és az ICEBERG bemutatókról:

Katt a galériára! 

Jövő héten érkezik a negyedik rész, hozom a blogra is, de iratkozzatok fel a csatornára, ha van kedvetek, mert jönnek még főzős és beszélgetős videók is! 

A képekért köszönet a divatházaknak! 

Fotók: Sportmax / Dolce & Gabbana / Luisa Spagnoli / ICEBERG