Mikor február 18-án hajnalban felszállt a Milánó felé tartó járatunk, még nem aggódtunk nagyon a koronavírus miatt, de a reptéren már lázmérő várt, a bemutatókon maszkba bújt vendégek bukkantak fel itt-ott, és pár nap alatt odáig fajult a helyzet, hogy az Armani show el is maradt. Számomra voltak azért felejthetetlen és nagyon pozitív pillanatok is, ezek közül szemezgettem!  

milano_ep01_nyito_b.jpgA legdivatosabb japán ikerpárral - AmiAya Milánóban (@amixxamiaya @ayaxxamiaya)

Az első videóban láthatjátok, ahogy megérkezünk Milánóba és bevesszük a várost! Indításként egy nagyon erős Max Mara kollekciót nézünk meg egy csodálatos, világos díszletben, mesés zenére. A Max Mara tervezőit ezúttal a tengerek csábították el: a játékos hullámokat és fodrozódó habokat idéző szabások, a lágy esésű anyagok teljes összhangban voltak az amúgy éles kontrasztban álló bordázott pulcsikkal, télies matrózsapkákkal, a tengerésztisztekre jellemző, jól szabott kabátokkal, és a vastag, kötélszerű övekkel. Egyszerre tűnt nagyon könnyűnek és keménynek a tengerészek világa, de hát ilyen maga az élet is. Az InStyle oldalán olvashatjátok a bemutatóról írt cikkemet!

Ezután következett a Budapest Select bemutatója a Hungarian Fashion and Design Agency és az olasz Camera Nazionale della Moda Italiana szervezésében, ahol olyan magyar tervezők vonultathatták fel a legfrissebb kollekcióikat, mint az ABODI, a CUKOVY, az Elysian, a Je suis belle és a Zsigmond Dora Menswear, majd zárásként jön egy óriási buli, a Moncler Genius prezentációja, ahol nem kifutón vonultak a modellek, hanem egy elhagyatott gyárépület területén építettek ki egy filmforgatást idéző helyszínt, ahol egyszerre 12 settingben 12 lenyűgöző koncepciót mutattak be a téli ruházatra és kiegészítőkre, és azon belül is főként a pufidzseki millió arcát próbálták megmutatni. Külön élmény volt, hogy találkozhattam a fantasztikus Rick Owens-szel. Nézzétek meg az első részt a fenti videóban!

Ebben a galériában pedig összegyűjtöttem néhány kedvencet a videóban is látható Max Mara, Moncler és Budapest Select bemutatókról - lapozzátok végig, megéri! Olyan téli divat lesz benne, hogy hiába van itt a tavasz, a telet várjátok majd rögtön, és persze a végén lesz egy kis KUTYA DIVAT, elképesztő cukiságokkal. Szóval indulhat a galériázás! 

Kattints a galériára!

Jövő héten hétfőn érkezik a következő rész, figyeljétek a blogot vagy a Facebook/Youtube oldalam!