És tényleg! Szerintem pasik és nők egyaránt, még ha másfajta hevülettel is. Elképesztő, hogy egy viszonylag hosszú feltűnésmentes időszak után hogy kapták fel újra a sztárt, akinek humánussága és sármja talán csak Richard Gere-ével vetekszik. Ezért is lett ő a következő bejegyzésem tárgya - úgy érzem, pont az ő pozitív kisugárzására van most szüksége a világnak! ;) 

gettyimages-634572778-e1554816604572.jpgKép: Getty Images

„Tök unalmas vagyok” – nyilatkozta egy régebbi interjúja során Keanu Reeves, amit már akkor sem hittünk el neki. Ha így lenne, nem osztanák millióan a pozitív gondolatait (még ha néha nem is mindig tőle származnak, de elhisszük, hogy mondhatta őket), és nem özönlenének a moziba az emberek, akár romantikus, akár száguldozós akciófilmet csinál.

Így változott Keanu...

Az univerzum egyik legjóképűbb, legkedveltebb sztárjának karrierje továbbra is töretlenül ível felfelé, ő pedig ugyanaz a szerény, visszahúzódó, kedves pasi maradt, aki mindig is volt, és akit mindig is imádtak a rajongói. A netet böngészve kismillió sztorit lehet olvasni arról, hány jótékonysági szervezetnek, gyermekkórháznak, alapítványnak adakozik az 55 éves színész névtelenül vagy épp névvel, és persze hány nemes ügyhöz adta az arcát. De rengeteg kollégája is elismerően nyilatkozik róla, mint aki mindig megmaradt egy kedves, laza srácnak, aki minden stábtaggal közvetlen, és bárkin szívesen segít. Hát most nézzétek meg!

giphy_1.gif

A filmvásznon is pörög! 2019-ben mutatták be a főszereplésével készült John Wick filmek 3. részét, de romantikára vágyóknak is igyekezett a kedvében járni - Winona Ryderrel leforgatta a kicsit lassú, de bájos Végállomást, majd kijött az Always be my maybe című romkom, amelynek kétségkívül ő volt az egyik legüdébb színfoltja.    

giphy.gif

Jövőre mozikba kerül a Bill és Ted kultfilmek folytatása; 2021. május 21-én pedig egy és ugyanazon napon bemutatják a nagysikerű Mátrix 4. részét és a John Wick szintén 4. részét; ezt a rendkívüli napot a rajongók máris elnevezték Keanu napnak. Itthon is tarthatnánk ezt az ünnepnapot!

2q29.gif

És akkor még nem beszéltünk a stílusról! Tök mindegy, hogy red carpeten vagy New York utcáin tűnik fel, mindig hozza az időtlen rocker sármot. Talán ezért választotta tavaly a Saint Laurent az őszi-téli férfi kampány arcának:

saint-laurent_fall19_21_hr.jpg

Szóval az idő mit sem fog rajta, most is ugyanolyan szívtipró, mint 30 évvel ezelőtt, a karrierje kezdetén volt. A legutóbbi John Wick rész forgatása után azt nyilatkozta, addig forgat, amíg a rajongók is ezt szeretnék. A rajongók pedig nyilván örökké ezt szeretnék! 

Zárásként pedig jöjjön egy kvíz! Tudtátok, hogy Keanu már 6x játszott John nevű karaktert? Tudjátok mindet? Ha nem, az IMDB linkje segít! 

keanu_quote.jpg

Képek: Getty Images