Bár nekem is szédítő hétvégém volt, hiszen véget ért a Style Institute divatiskolám legutóbbi tanfolyama, flamingó pinkre festettem a hajam, részt vettem a BIDF dokumentumfilmes fesztiválon, ahol zsűriztem is, és persze ott voltam a zseniális Amanda Lepore bulin is, de közben azért nemzetközi szinten is volt pezsgés! Ugyanis vasárnap este lezajlott a britek legnagyobb filmes díjátadója, a BAFTA! 

nyito.jpg

Talán nem is tudtátok, de vasárnap már a 71. alkalommal került sor az Oscar előszobájának is nevezett BAFTA-gálára, a díjátadó ünnepséget pedig a londoni Royal Albert Hallban rendezték meg. Az idei gálát a fenntarthatóság jegyében tartották meg és ez a dress code-ra is érvényes volt, a szervezők ugyanis arra kérték a résztvevőket, hogy lehetőleg olyan ruhát viseljenek, amelyben már korábban is megjelentek más esemény alkalmából, legyen az vintage vagy kölcsönzött darab. Katalin hercegnén kívül - aki egy gyönyörű, fehér-arany Alexander McQueen ruhában jelent meg, amelyet már egy 8 évvel ezelőtti malajziai látogatáson viselt -, sajnos alig akadt olyan világsztár, aki ennek a kérésnek eleget tett. Rebel Wilson viccelődött is a témával, persze jópofán:

Saoirse Ronan Gucci estélyije újrahasznosított szaténból készült, így ő is eleget tett a környezettudatos szemléletmódnak, ahogyan Daisy Ridley is, aki egy környezetbarát barát textilből megálmodott Oscar de la Renta ruhában jelent meg, Olivia Colman etikus forrásból származó, aranyból készült, mesterséges gyémántokkal díszített fülbevalót és gyűrűt viselt.

A legtöbb híresség azonban magasról tett a szervezők kérésére, így tett például Zoë Kravitz, aki kifejezetten erre az alkalomra készíttette el estélyijét a Saint Laurent háznál, vagy Charlize Theron, aki szintén egy egyedi készítésű Dior Haute Couture ruhában jelent meg. A legtöbb világsztár a rózsaszínben vagy feketében tündökölt, de azért láttunk sárga, zöld estélyiket is, és egy pár izgalmas öltönyt is.  

Nézzétek meg a képeket, lesznek közöttük meglepetések! ;)

Katt a galériára!

Ki volt a legszexibb az estén? Melyik volt a legnagyobb melléfogás? Írjátok meg Facebookon!