A színészvilág színe-java gyűlt össze múlt vasárnap a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban, hogy átvegyék a jól megérdemelt Screen Actors Guild-díjaikat, vagy épp ünnepeljék azokat, akik idén megkapták. Káprázatos díjátadó szezont ígértem az év elejére, gyönyörű vagy épp meghökkentő ruhákkal, és tartom is magam ehhez. Jöjjenek a legizgisebb szettek!

nyito.jpg

Mielőtt még belecsapnánk a vörös szőnyeg mustrába, beszéljünk az este LEGFONTOSABB pillanatáról, ami nem is egy díj volt, hanem a BRANISTON páros újjászületése, legalábbis egy futó érintés erejéig, amivel az összes magazin tele volt hétfőre virradóra. Sőt, arról ne is beszéljünk, hogy Brad mindent félredobott, hogy megnézze Jen nagy pillanatát, amikor a The Morning Show-ban alakított szerepéért átvehette a Legjobb színésznőnek járó díjat. Gyönyörködjetek!

19-brad-and-jen-sag-awards-1_w700_h467.jpg

19-brad-and-jen-sag-awards-2_w700_h467.jpgFotók: Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Micsoda pillanat, igaz?!

De most, hogy csitultak a dobogó szívek, csapjunk bele a ruhanézegetésbe! Egészen vagány vagy épp dögös darabokat is láthattunk, úgyhogy nem fogtok unatkozni! Jennifer Aniston 50 évesen sem fél melltartó nélkül mutatkozni (a mázlista), a 15 éves Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja már most olyan, mint egy vadóc díva, Jennifer Lopez pedig, aki nagy esélyekkel vágott a díjátadó szezonnak, szintén kitett magáért egy klasszikus estélyiben.

Nézzétek meg a ruhákat! 

Az este legizgalmasabb része viszont kétségkívül az volt, mikor egy új-zélandi kaszkadőrnő, Zoë Bell, aki dolgozott többek között a Volt egyszer egy Hollywood című Tarantino filmben és Uma Thurmannel is a Kill Billben, egy jól irányzott, tűsarkúban kivitelezett rúgással beírta magát a vörös szőnyeges bevonulások történelmébe. You go, girl!!!

gettyimages-1200612256.jpgFotó: Getty Images

Most pedig írjátok meg nekem Facebookon, ki volt az est sztárja szerintetek!