Tényleg itt a díjátadó szezon, úgyhogy ezúttal is szemlézzük a legcsinosabb, legizgalmasabb, legmegosztóbb darabokat a Kritikusok díjának átadójáról, amely vasárnap este került megrendezésre Santa Monicában. Nem lesz unalmas, annyit ígérhetek! 

nyito.jpg

Alig egy héttel a Golden Globe díjak kiosztása után, ahol rengeteg izgalmas ruhakölteményt láthattunk, a díjátadók időszakának újabb eseménye zajlott le: január 12-én immár 25. alkalommal került megrendezésre Los Angeles-ben az amerikai kritikusok filmes gálája, a Critics’ Choice Awards. Ezúttal is rengeteg hollywoodi híresség vonult fel a vörös szőnyegen, és olyanok részesültek díjban, mint a megérdemelten az egekig magasztalt Phoebe Waller-Bridge, a Fleabag és a Killer Eve sorozatok megálmodója (és a sorozat szexi papja), Joaquin Phoenix, aki a Jokerben nyújtott alakításáért kapta a legjobb színész díját; Brad Pitt, mint legjobb mellékszereplő, a Volt egyszer egy Hollywood sztárja, aki most már csak az első Oscarjára hajt, vagy épp Renée Zellweger, aki a Judy címszerepéért kapta a legjobb színésznőnek járó trófeát. De a Jóbarátok rajongók annak is örülhettek, hogy a lányok újra együtt voltak és csodásan festettek!!!

friends.jpg

És ahogy a vörös szőnyeges felvonulásoknál megszokhattuk (ami tegnap este valójában kék volt), tündöklésből ez alkalommal sem volt hiány: Hollywood legnagyobb kedvencei - Jennifer Lopez, Nicole Kidman vagy épp Anne Hathaway, aki a szokásosnál jóval merészebb volt - igyekeztek kitenni magukért és a legjobb formájukat hozni. Hogy ez kinek mennyire sikerült, döntsétek el Ti az alábbi galéria segítségével, amiben összeállítottam Nektek a díjátadó legemlékezetesebb szettjeit!

Nézzétek meg a galériát!

Ami tényleg mellényúlás volt...

A teltebb színésznők mindig nehezebben találnak ruhát a díjátadókra, mint karcsúbb társaik, ezért szomorú, mikor találnak egy amúgy kedvelt, és nőies darabokat tervező designert, mint a Monica Lewinskyt is alakító Beanie Feldstein színésznő a Lela Rose márkát, és balul sikerül a ruha. Lehetett volna egy kicsit hosszabb, az anyag pedig kevésbé fényes és gyűrődős.

beanie_feldstein_lela_rose_getty_images.jpg

Janet Mock Valentino ruhája sem az igazi, a kesztyű nélkül tutira csinosabb lenne, bár valóban unalmasabb:

janet_mock_valentino_getty_images.jpg

A GLOW színésznője, a pankrátort alakító Betty Gilpin egy Oscar de la Renta ruhát választott, ami inkább hasonlít egy nem túl szexi színű zsákra, pedig csodás homokóra alakja van és a szerepének köszönhetően sportos is!

betty_gilpin_oscar_de_la_renta_getty_images.jpg

De zárjuk a cikket pozitívan, íme a Fleabag szexi papja, Andrew Scottaki el is nyerte a Legjobb férfi mellékszereplő díját a vígjáték sorozat kategóriában - a díját pedig merészen, pink inggel kombinált vörös öltönyben vette át, és az internet népe megőrült érte! Ismét! Aki még nem látta a sorozatot, pótolja. 

critics-choice-awards-andrew-scott.jpg

Írjátok meg Facebookon a kedvenceket! És várjuk együtt izgatottan a február 9-i Oscar gálát!!!