Alig ért véget az ünnepi szezon és már jönnek a díjátadók! A Golden Globes nyitotta az évet, szóval nem indul unalmasan a hét, már csak azért sem, mert a Globe-ról úgy tartják, ez a leginkább kiszámíthatatlan díjátó, már ami a díjazottakat illeti. Vagy talán a ruhákra is igaz ez? Kicsit mindenki megbolondulhat még az Oscar előtt? Mutatom a szupersztár ruhákat és megnézzük azt is, ki fogott mellé a netezők szerint. 

nyito.jpg

A nagyágyú ruhákat persze mindenki az Oscarra tartogatja, de azok, akik ott nem jelöltek vagy vendégek, már itt is kitesznek magukért, úgyhogy szép ruhákban nem lesz hiány! Nézzétek meg a galériát - a pöttyöktől a virágmintán át a fodrokig lesz itt mindenféle izgalom, lesznek egészen fiatal versenyzők és érett dívák, visszafogott darabok és jó pár szexi villantás is!

Nézzétek meg a galériát!  

JLo, ne kelljen benned csalódnunk!

Épp egy JLo cikkel zárult az előző év a blogomon, amely arról szólt, hogy 2019 Jenny from the block éve volt és hogy összességében milyen szuper styling döntések jellemzik a karrierjét - és erre ezzel nyitja nekünk az újévet! A smink sem az igazi valahogy, de úgy tűnik, még a karácsonyt sem sikerült elengedni még a karácsonyt! Mindegy, ha már csomagolópapírba bújt, fogjuk fel úgy, hogy JLo létezése AJÁNDÉK mindannyiunknak!

jlo_gg_2020_1.jpgJennifer Lopez egy Valentino Couture ruhában

Gwyneth nyerte a gálát!

Már ha az a cél, hogy a te ruhádról beszéljenek a legtöbben, és ezt még megspékelte egy fodrászati huncutsággal is. Az szerintem tök vagány, hogy festetlen hajtővel jelenik meg, ha így is magabiztosnak érzi magát, és így harcol azért, hogy egy nő minden korban nő - viszont ezt a barna Fendi ruhát még nekem is meg kell fejtenem... Talán egy viktoriánus babydoll volt az ihletője?

gwyneth_paltrow_in_fendi.jpgGwyneth Paltrow egy Fendi tüllben

A ruha, ami a befejezésre várt

A szín gyönyörű, a body gyönyörű, Charlize Theron még annál is gyönyörűbb, de ez a Dior ruha sok divatmagazinnál értetlenséget váltott ki. Szerintük úgy tűnik, mintha a designer a felénél abbahagyta volna a tervezést. Nektek hogy tetszik? Miután Kiss Rami X-Faktoros ABODI ruhája - a neon, fodros, ha emlékeztek rá - akkora felháborodást váltott ki, én Charlize-zal vagyok. Kell néha egy kis izgalom a közönségnek, hiszen ez a show biznisz! ;)

charlize-theron-attends-the-77th-annual-golden-globe-awards-news-photo-1578283008.jpgCharlize Theron egy fűzöld-fekete Dior

Margot és az unalom

Lehet, hogy Margot last minute kapta ezt a ruhát? Tény, hogy nagyon csinos volt, de nem gondolta túl a stylingot, akárki is volt a felelős, pedig jelölve volt a színésznő a Bombshell című filmben játszott szerepéért. Volt olyan magazin, ahol hátulról fotózott képet tettek be róla, hogy izgisebb legyen, de le kell, hogy lombozzalak benneteket: ugyanilyen hátulról is a ruha. Vájuk, mivel rukkol elő az Oscarra!

margot_robbie_chanel.jpgMargot Robbie esete a nem túl izgis Chanel ruhával

Salma dekoltázsa

Ellopta a show-t? Vagy egy kicsit már túl sok? Ezt mindenki döntse el maga, én nem fogok pálcát törni az 53 éves szépség fölött. Amit viszont nem láttok, hogy egy bámulatosan magas, legalább 10 centis platform szandált rejt a földig érő szoknya. Ravasz!

salma-hayek-at-2020-golden-globes.jpgSalma Hayek GUCCI-ban

Na, mit szóltok az idei Golden Globes vörös szőnyegéhez? És a nyertesekhez? Írjátok meg kommentben a Facebook oldalamon!

És zárjuk a cikket Jane Levy szuper stylingjával, ahol főként a sminket és hajat emelném ki, amelyek igazi, old school hollywoodi glamúrt idéznek - csak utólag bukkantam erre a képre, de nem akartalak megfosztani benneteket tőle! 

jane-levy-at-2020-golden-globes_1.jpg

Képek: Getty Images