Remélem, mostanra mindenki egy kicsit nyugiban van a nagy ünnepek előtti hajtás után! Nincs is más dolgotok, mint elolvasni ezt a cikket, hiszen összeállítottuk a NAGY ROMANTIKUS FILM LISTÁT, amiből szerintem mindenki tud szemezgetni, akit egy kicsit is megérintett a szeretet ünnepe vagy épp az évvégi lazítás utáni vágy. Körbekérdeztem a stylist kolléganőim között, hiszen mégiscsak egy csajos témáról van szó, és így jött össze a közös toplistánk. Tudjuk, hogy van, aki a sírást szereti, van, aki inkább a sírva röhögést, van, aki művészi megközelítésre vágyik, és van, aki könnyen emészthetőre, szóval nagyon felkészültünk. Remélem, új kedvenceket is találtok a galériában!

nyitoka.jpg

Szerintem romantikából az ünnepek alatt még többet igénylünk, sőt, mondhatjuk, hogy egész télen - hiszen valahogy túl kell élnünk, hogy délután 3-tól gyakorlatilag éjszaka van... Szóval kuckózzatok be szépen a karácsonyi pizsamában egy bögre forró csokival, sütivel (és ha épp könnyfakasztó filmre vágytok, egy csomag zsepivel) a paplan alá, és mehet a PLAY gomb - előbb már csak filmet kell választani, de ne aggódjatok, gondoltunk mindenkire. A kérdés: neked mind megvolt már?

Nézd meg a galériát!

Most pedig jöjjön a NAGY SZAVAZÁS! Kedvencek párbaja! Nehéz a döntés, de ha választanod kéne, melyik film a nyerő?

kari.jpg

meryl.jpg

10_vs_30.jpg

konnyek.jpg

hugh.jpg

beepitve.jpg

enek.jpg

kilencvenes.jpg

sandra.jpg

meg_es_tom.jpg

austen.jpg

cher_vs_barbra.jpg

shakespeare.jpg

julia.jpg

audrey_vs_marilyn.jpg

disney.jpg

gorog_vs_india.jpg

bill_murray.jpg

Találtatok olyan filmet a galériában, amit még nem láttatok, de szívesen kipipálnátok az ünnepek alatt? Írjátok meg Facebookon! Addig is, szeretettel küldöm nektek az új videómat, mert hiszem, hogy nagyon fontos megtanulni kimutatni az érzelmeinket. Kellemes ünnepeket mindenkinek!