A legutóbbi blogposztomhoz kiegészítésként érkezik még egy pár érdekesség a milánói utazásomról és persze a fantasztikus divathétről. Elmesélem, mit imádtam a legjobban, mert óriás kalandjaink voltak!

nyitoka.PNGEgy isteni ebéd a Tokuyoshiban

Először is a divat!!! Titkosügynökök inspirálta női kollekció fagyi színekben! Imádtam a Max Mara új kollekcióját, amit az első sorból élvezhettem és még a backstage-be is benéztem, ahol korunk legfelkapottabb modelljei, Gigi és Bella Hadid, valamint Kaia Gerber (Cindy Crawford lánya) készülődtek a kifutóra lépéshez. A szentháromság a szintén gyönyörű Joan Smalls modellel egészült ki a finálé első sorában, aki titokzatos feketébe bújt. Ezt a bemutatót a Front Row Squad YouTube csatornámon nézhetitek meg, a múlt heti milánói epizódban

mfwmaxmara2019show1909-22.jpgFotó: AP

A Fila show-t is imádtam, aminek tisztára olyan hangulata volt, mint egy olimpiai nyitó ceremóniának. Talán a tervezők is olimpiai lázban égnek! A sportruházatok és a beach inspirálta jövő tavasz-nyári kollekció letisztult vonalvezetésű, hófehér darabokban bővelkedő bemutatója elképesztő díszletek között zajlott. Aki szereti az atletikus street wear vonalat, imádni fogja az új kollekciójukat - sőt, még kifjezetten elegáns és szexi darabok is felbukkannak benne! Második alkalommal kaptam tőlük meghívást, de ezúttal szuper cuccokat is küldtek a szállodai szobámba, amit felvehetek a show-ra. Érdekes, hogy a felsőt épp egy Nubu overallal kombináltam, akik megnyerték az olimpiai formaruha-tervező pályázatot! És persze járt hozzá még egy óriási arany nyaklánc is, mert ha már divathét, ne óvatoskodjunk.

Nézzétek meg a milánói beszámolómat és a show-kat is az új videómban:

A másik dolog, amit ki nem hagynék, ha Milánóban járok, az a Scala! Most csak két operára jutottam el, Donizetti Szerelmi bájital című műve és gyerekkorom egyik kedvenc operája, Verdi Rigoletto-ja került a menüre - pont a  gyönyörű színpadon ültem, a zenekar fölött, ahonnan tökéletesen láttam mindent, úgyhogy nem panaszkodom. Ha Ti is szeretnétek beugrani az operába, regisztráljatok a Scala oldalán, aztán a pénztárnál nézzetek nagyon szépen, hátha sikerül megcsípni valamit akkor is, ha már nincs remény - én így jutottam be mindkét előadásra!

Na és nem hiszitek el, de mire eljutottam a Scaláig, eltelt a nap, és nem volt időm hazaugrani átöltözni, úgyhogy villámgyorsan meg kellett, hogy vegyek egy Diesel nadrágot, mert a Scala-ba azért nem megyünk shortban, még akkor sem, ha Gucci. Szóval! Szépen felkaptam a hosszú, bőrhatású farmert a short alá, a piros lakkcsizmámhoz, ahogy kell. Majd találkoztam egy elképesztő kanadai nővel, akinek az a heppje, hogy a világ össze operaházába elutazik - vele haverkodtam össze az előadás alatt, és a legviccesebb, hogy külön megdicsérte a csizmám, amiről azt hitte, magyar népviselet. Elképesztő, hogy milyen jól ismeri a magyar kultúrát, de le kellett, hogy lombozzam szegényt!

scala.PNGItt sietek épp a Scala-ba!

Az előző videóban és blogban már meséltem a gasztro élményeimről, de azt kell, hogy mondjam, a Tokuyoshi volt a két Michelin-csillagos étterem közül a szívemnek kedvesebb. A japán-olasz konyhájukat nem is fúziósnak mondanám, mert sokkal inkább étkezési filozófiákat ötvözik - igazi umami bomba volt minden fogás! 

toku2.PNG

Ha tetszett a videó, ne felejtsetek el feliratkozni, mert jön a kubai élménybeszámolóm, aztán elrepülünk Dohába, majd Langkawiba, vagyis csodás helyeket nézünk meg, tele nyarat idéző tengerpartokkal! 

És íme, zárásképp a csodás Fila szettem Milánóból:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés,