A hétvégén megrendezett Budapest Central European Fashion Weeken, vagyis a budapesti divathéten ismét elképesztően sok magyar hírességet és vendéget láttunk a kifutók mellett (néha a kifutón is), akik szuper szettekbe bújtak. Énekesnők, színésznők és a közösségi média sztárjai mind ott voltak, de nézzük, kik kapták magukra a legcsinosabb, legvagányabb outfiteket!

nyito.jpgKárpáti Rebeka, Dér Heni, Pokorny Lia, Vasvári Vivi, Trokán Anna, Pátkai Rozina és Sydney van den Bosch

Annyit elöljáróban el kell, hogy meséljek, hogy a meghívott celebritások nagy részét én és kis stylist csapatom, illetve a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolám szuperügyes diákjai öltöztették. Ilyenkor a hírességeknek tervezői darabokat válogatunk a hozzájuk stílusban legjobban illő tervezőktől, akár korábbi szezonokból is, őszi-téliből és tavasz-nyáriból egyaránt. Így születik az a színes kavalkád, amit feljebb láttok a Maison Marquise képén, de a Viktoria Varga celeb csapata is szemet gyönyörködtető volt:

pw_pentek-25.jpgBenkő Ildikó vendég, Nagy Boglárka festőművész, Dobó Kata, Juhász Anna, Trokán Anna, Görög Zita, Kulcsár Edina, Marton Adrienn

De lehet ez teljesen összehangolt paletta is, ahogy itt látjátok a Sentiments hölgyein, akik meglepetésszerűen mind felvonultak a show zárásaként:   

pw_szombat-104.jpgTomán Szabina, Kopek Janka, Vasvári Vivien, Dobó Ági, Nagy Boglárka Sentiments ruhákban

Az esemény egyik leghelyesebb pillanatát kétségkívül Marge-nak köszönhetjük, aki nagymamájával érkezett a vörös szőnyegre, méghozzá ABODI-ban - és természetesen a babáját sem hagyta otthon, akit megdicsérünk, mert nagyon hősiesen viselte a divathét mozgalmasságát!

pw_szombat-163.jpgAz énekesnő Marge és nagymamája ABODI-ban

Most pedig JÖJJÖN A GALÉRIA, és a vörös szőnyeg legjobb pillanatai! Persze ne feledjétek: ez a divathét, ahol mindenki kibontakozhat, és azt viseli, amiben a legdögösebbnek, legcsinosabbnak, legmenőbbnek és persze legtrendibbnek érzi magát. Kíváncsi vagyok, Nektek ki tetszik a legjobban!  

Katt a galériára!

Csillagszórók! Szavazzatok Facebookon, hogy ki volt a legcsodásabb - nehéz választani, tudom! 

Ha ez még nem elég, akkor nézzétek meg a tavaszi divathét legjobbjait is!

Köszi még egyszer a segítséget Döme Erának, Lovas Anettnek, Bíró Anettnek, Kosik Petrának, valamint a Style Institute lelkes hallgatóinak, Preisinger Ildinek, Komlós Ritának, Zsadányi Erikának, Repkényi Nikolettnek, Boros Mercédesznek, Váradi Móninak, Janik Anitának, Sefernyák Lacinak, Pikó Fruzsinak, és persze Dömök Noelnek, a Front Row Squad társamnak, aki fáradhatatlanul videózott, hogy megnézhessétek az összefoglalókat, például ezt:

A fotókért köszönet a HFDA-nak!