Azt szeretem a legjobban az utazásokban, mikor egészen váratlan helyekre sodor az élet! És minden utazáson van ilyen, biztos veletek is. Szóval érdemes nyitottnak lenni és lecsapni a kínálkozó lehetőségekre, akár a házigazdátok, akár valamilyen közösségi felületen találtok szokatlan, de jól hangzó eseményre, mert így ismerjük meg az új helyek lelkét. 

fekvo.jpg

Imádtam például, mikor Máltán összeismerkedtünk egy hajóskapitánnyal, akivel a nyílt tengeren főztünk a Random Gourmet csapatunkkal, és közben kiderült róla, hogy profi restaurátor, aki a máltai kormány felkérésére segít megőrizni Caravaggio festményeit. Vagy hatalmas élmény volt az is, mikor egy szupertitkos lisszaboni lakásétteremben vendégeskedhettem a divathét szervezőjének köszönhetően, ahol nem csak isteni ételeket kóstoltunk, de még egy kis parti is kerekedett az estéből.

Idén nyáron pedig az egyik legszórakoztatóbb élményem a Helsinki Fashion Weekhez köthető, amikor egy elképesztően gyönyörű éjszakán kihajóztunk az Angry Birds alkotójának yachtján, egy csapat paradicsommadárral karöltve (nem szó szerint!), és bulikáztunk egyet a vörös Hold fénye alatt. Fantasztikus volt a hangulat! A pasi egyébként kinézetre maga is olyan, mint egy igazi "angry bird", szóval lehet, hogy innen az ihlet - szerencsére a személyiségében ilyet nem fedezni fel, mert irtó laza és szuper vendéglátó. 

Íme, az új Front Row Squad YouTube videónk, amiben megnézhetitek, milyen is volt a Helsinki út második fele:

És ha még nem iratkoztatok fel a csatornára, hát itt lehet gyorsan megtenni! ;)