Akik követik az oldalaimat, tudják, hogy iszonyatosan sokat utazom - minden hónapban legalább egyszer elhagyom az országot, hogy meghódítsam a világ legvagányabb helyeit. Ez persze az utóbbi hónapokban sem volt másképp, aminek eredménye, hogy elindult a vadiúj #FRONTROWSQUAD YouTube csatornám!

Ha esetleg máris feliratkoznátok, akkor ne hagyjátok ki a játékot, amivel ÁTALAKÍTÓ NAPOT nyerhettek - katt is ide!

nyerj_atalakitonapot_191016_b.jpg

Az operatőrömmel, Dömök Noellel a bőröndömben rengeteg nemzetközi divateseményről tudósítottunk eddig is, ahol persze nem tudok az első sorban sem a fenekemen ülni, így a szabadidőmben megnézem a legizgalmasabb kulturális eseményeket és naná, hogy letesztelem a világ leghíresebb éttermeit - vagy legalább főzök egy kicsit.

Nemrég akkora mázlim volt, hogy alkalmam nyílt az elképesztően hangulatos Koppenhágában kettőt is górcső alá venni - ugyanis a világ 10 legjobbnak tartott étterme közül kettő a dán fővárosban található. Az egyik, amit teszteltünk, a René Redzepi séf vezette, két Michelin-csillagos Noma volt. Ez a világ 2. legjobb étterme, ahová Jókuti "Világevő" András barátom közreműködésével jutottam be irtó gyorsan - de persze nem ingyen -, mert amúgy hónapokat kell várni egy asztalra. Az alábbi videóban láthatjátok, milyen fogásokat rejt az új vegetáriánus menüjük - sőt, még egy ott dolgozó székely sráccal is összefutottunk várakozás közben, aki elárult néhány titkot!

A másik hely a szintén imádnivaló, 3 Michelin-csillagos Geranium volt, amelyet Rasmus Kofoed séf és Søren Ledet vezetnek. Ez az étterem meglepő helyen, egy futball stadion 8. emeletén(!) található, ahonnan egészen elképesztő a kilátás, annyit elárulok - de a videóból ki is derül majd, ahogy az is, mi a sztorija az ikonikus kis hableány szobornak!

És ha már videók, attól sem riadok vissza, hogy a beach body-mat vízibiciklin felhevítve megközelítsek egy lakatlan strandot, és gázégő fölött kardhalat sütögessek, mint valami fashionista Robinson Crusoe. Pont ez volt a szitu Máltán, ahol jól le is égtünk a stábbal és Felhősi Attila koktélmester barátommal, de imádtuk az egészet! Utána pedig beugrottunk a hajóskapitányunk, Pierre Bugeja műhelyébe, aki a máltai kormány felkérésére restaurál több száz éves műkincseket - valami elképesztően fantasztikus munka ez, és beviszlek benneteket a kulisszák mögé! 

Természetesen a kamera éjszaka sem áll le - megmutatjuk, hogy épülj be a helyi partiéletbe és mit érdemes csinálni, ha lemegy a nap! A legbizarrabb paradicsommadarakkal mulatunk New Yorktól Tokióig, ám reggel friss rózsaszálként újra ott vagyunk a divatbemutatók backstage-ében, vagy a világ legjobb múzeumainak kiállításain.
Utazzatok Ti is velem a YouTube csatornámon keresztül és legyetek részesei az őrülten izgalmas élményeknek.

Hetente exkluzív videók várnak a világ minden pontjáról - jön divat, gasztro, kultúra és bulikázás!

Itt iratkozzatok fel gyorsan!

És ha játszanátok, katt a képre!68787405_152836285815120_1539154523619307669_n_1.jpg