A sorozat első két részét, amelyekben szintén régi képeket válogattam, egyértelműen imádtátok - hiszen nincs is jobb egy kis nosztalgiánál. Szóval ezt a szuper témát folytatjuk, ismét sztárság előtti képekkel, és a kérdés természetesen csak vicc, hiszen mindenki irtó cuki lesz a galériában!

nyito.jpg

Rengeteget keresgéltem a neten, hogy megtaláljam ezeket a fantasztikus képeket, amelyek között igazi gyöngyszemek is vannak, hiszen a legtöbb hölgyet itt még nem darálta be az álomgyár kíméletlen gépezete. Bájosak, frissek, szerethetőek - és már készülnek egy hatalmas karrierre! Kíváncsi vagyok, hányat ismertek fel a galériában szereplő színésznők közül, mert biztos lesz pár nehéz dió. Szóval szemeket élesíteni és tesztre fel! 

Katt a galériára!

Ha megvagytok, és lemaradtatok az előzőekről, most nézzétek meg gyorsan - az egyikben sztárokat néztük meg gyerekként, a másikban híres színészeket egészen ifjún

De akárhogy is ment, Csillagszórók, köszi, hogy végignéztétek a képeket, mert szuper volt kiválogatni őket! Ma este melyikükkel néztek filmet? 

source.gif