Ti is azok közé tartoztok, akik a celebekre lesnek, ha frizura inspirációra vágynak, akkor most figyeljetek! Elhoztam 2019 legmeglepőbb, legizgisebb, legdrámaibb változtatásait. Több trendet is megfigyelhettünk, úgyhogy szerintem mindenki talál majd olyan irányt, amit imádni fog!

nyito.jpg

Gondosan átnézegettem az Instagram oldalakat, hogy ötleteket adjak nektek őszre, és higgyétek el, lesz mibő válogatni! Persze fontos, hogy ne a trendekkel sodródjunk, hanem olyan frizurát válasszunk, ami igazán hozzánk illik, de remélem, azért egy kis kísérletező kedvet kaptok a sztároktól. 

Nézd meg a galériát!

Először is irtó nagy divat volt lenyisszantani a frizurából akár elég hosszú részeket is. Kim K, Zooey Deschanel, Reese Witherspoon és még rengeteg hölgy voksolt a bobra és long bobra, vagyis lobra. Szerintem imádnivaló, sikkes, és ősszel is beválik! Sőt, ha igazán bátrak vagytok egy frufru a tuti, legyen az tépett vagy kicstóit hosszabb. 

bob.jpg

Válasszatok olyan hosszt, ami legjobban illik az arcformátokhoz! Most nagyon divatosak a különféle kis csatok, hajpántok, kendők, amivel a rövidebb fazonokat is fel lehet dobni, úgyhogy ne féljetek attól, hogy unalmas lesz.

lob.jpg

Sokan kísérleteztek színekkel is! Az egyik legmenőbb szín most a szőke - sok klasszikusan sötét hajú celeb hölgy lett hipp-hopp platinaszőke. Itt van a latina Camilla Cabello, Bella Hadid és Kendall Jenner modellek, Hilary Duff, Jennifer Lopez és még sok-sok híresség. A galériában csekkoljátok, hogy változtak! 

blonde.jpg

És igen, voltak persze intenzívebb színek is, mint a vörös - itt két kaméleonon mutatom, Zendayán és Kylie Jenneren, akiknek szinte hetente változik a haja:

red.jpg

Vagy épp az electric blue, egy klasszikus nyolcvanas évekbeli szín - mint látjátok, Kylie már ezt is kipróbálta idén, ahogy Ruby Rose színésznő is:

blue.jpg

Szóval tekerjetek vissza, ha még nem néztétek meg a galériát és gyűjtsetek inspirációkat, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas frizuránk legyen! És ha a fodrász éppen ne ér rá, legalább egy menő kalapot szerezzetek be, ahogy én is! ;)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés,