Micsoda hír mára a divat- és Jóbarátok rajongóknak! Rachel Green, a sorozat egyik legnépszerűbb szereplőjének ruhatára végre a tiétek lehet, méghozzá újragondolva, frissen! Az ikonikus műsor 25. évfordulójára ugyanis szuper ötlettel állt elő a Ralph Lauren brand, ahol a karakter is dolgozott 5 évadon keresztül: a Warner Bros-szal közösen megalkották a “Wear to Work" szuperkollekciót, ami már kapható a Bloomingdales-ben!

nyito.jpg

A munkahelyi kapszulakollekciók most amúgy is népszerűek - Meghan hercegné épp a múlt héten robbantott a sajátjával -, úgyhogy biztosan sokan örülnek majd ennek a hírnek. Még ha megvenni egy kicsit borsos is lenne - 50.000 Ft körül indulnak a darabok, inspirációt akkor is szerezhetünk belőle. Nézzétek, micsoda kampányfotó készült hozzá:

rlfriends04.jpgEgy modern baráti társaság - © Ralph Lauren

És ha azt hinnétek, a Jennifer Aniston által megformált karakter a fiataloknak már nem mond semmit, tévedtek - irtó sok tini bukkan rá a streaming szolgáltatókon keresztül a Jóbarátokra és sokan azonnal függők lesznek. Az egyik oka ennek talán Rachel stílusa - ugyanis bőven akadnak olyan szettek a 10 évad alatt, amit ma is simán felkaphatnátok és vagányak, csinosak lennétek benne, főleg, hogy ismét hódítanak a 90-es évek legnépszerűbb darabjai. 

Nézd meg Rachel legjobb szettjeit!

A galériába gyűjtöttem néhány felejthetetlen Rachel szettet, remélem, mindenki talált köztük kedvenceket! És ha éppen New Yorkban jártok, nézzetek el Rachel első igazi divatos munkahelyére, a Bloomingdales áruházba, ahol külön installációt kapott az új kollekció, sőt, a rajongók még egy ideiglenesen felállított Central Perk kávézót is találnak, ahol megihatnak egy csésze feketét!

ralph-lauren-rachel-green-1568803393.jpgRachel napjainkban - © Ralph Lauren

A Ralph Lauren és Polo brand kollekcióiban is lesznek kosztümök, szoknyák, galléros pólók, preppy kiegészítők, persze irodabarát színpalettával, amit azért megspékeltek egy kis izgis leopárdmintával, ahogy látjátok. Ha úgy érzitek akkora fanek vagytok, hogy ezt nem szabad kihagyni, de épp nem jártok New Yorkban, akkor online is mehet a shopping - itt tudjátok meglesni a kollekciót. ;)

rlfriends01.jpgIsmerős a helyszín hangulata, de sokkal borongósabb - © Ralph Lauren