Azt mondják, egy nőnek általában két problémája van a ruhákkal: nincs semmi, amit felvegyen, és azt a semmit már nem tudja hova pakolni... De most mutatok nektek néhány celebgardróbot, amiben nem csak a ruháknak van hely, de még egy kisebb fogadást is lehetne adni bennük. 

nyito_1.jpg

A nyári lakásfelújításos sorozatomban hozzám is bepillanthattatok, amiben megmutattam, milyen lett az én új otthonom, de most másokhoz lesünk be! Sarah Jessica Parker, Ralph Lauren, Tommy HilfigerMariah Carey, Liz Taylor és még rengeteg híresség legintimebb helyiségét mutatom meg nektek. Sőt, ha a galériára kattintotok, még több képet mutatok, többek között Will Smith-ék otthonát, Jessica Alba őrületes táskagyűjteményét!!

Nézd meg a galériát!

Rosie Huntington-Whiteley

Ha igazán csajos, luxus életérzésre vágytok, elég lenne csak egy kicsit pezsgőzgetni és ruhákat próbálni Rosie fantasztikus budoárjában, igaz? Elüldögélnétek kicsit a plüss szófán, megigazítanátok a sminket, epret mártogatnátok a csokiszökőkútba, majd távozáskor véletlenül mindent bepakolnátok az óriási vintage Louis Vuitton bőröndökbe, és távoznátok, mintha mi sem történt volna...

rosie-huntington-whiteley-celebrity-closet.jpg

Mariah Carey

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő nem aprózta el! Konkrétan egy egész lakást rendezett be gardróbnak, ami úgy fest, mintha egy luxus ruhaüzlet lenne a Rodeo Drive-on (ahol Julia Roberts is shoppingolt a Micsoda nőben)! Vannak sejtéseim azzal kapcsolatban, hogy nem egy ilyen „lakása” van az énekesnőnek, mert szerintem minden ingatlanjához tartozik hasonló ruhatár. És tetszik, hogy vannak kis fotelek, amiben megpihenhet az ember, ha elfáradt a ruhapróbálgatásban! 

maria-carey-696x440.jpg

Liz Taylor

Még egy díva! Az ikonikus filmsztár Beverly Hills-en található otthonában készült ez a fotó az imádnivaló budoárjáról 2011-ben. A színésznő életében folyamatosan csak nőtt és nőtt ez a helyiség, ahogy gyűltek a ruhadarabok és persze ékszerek. Hímzett selyemtapéta a falakon, valamint dekorációként egy szintén híres jelmeztervező Irene Scharaff skicceit áthatjátok, amelyek az 1968-as Doctor Faustus c. filmhez készültek (amiből talán a kosztümök a legértékelhetőbb emlékek). Még egy érdekesség, hogy a bíbor kárpit gyönyörűen tükrözte Liz gyönyörű, ibolyakék szemeit!

liz_taylor_romantikus_budoarja_2011-ben_foto_firooz_zahedi.jpg

Christina Aguilera

Az egykori Mickey Mouse Club gyereksztárja ma már 38 éves, 2 gyermek anyukája (a képen kisfiával, Maxszel pózol), és egy óriásgardrób boldog tulajdonosa, és a képről úgy tűnik, a szexis popdíva leginkább a cipőket imádja. Amint látjátok ez a gardróbjának csak egy kis része, és nagyon kíváncsi lennék rá, milyen kincseket rejthet még ez a hely, és hogy hol őrzi 5 Grammy-díját…

christina-aguilera-celebrity-closet.jpg

Eva Longoria

A Született feleségek című sorozattal ismerte meg a világ ezt csodaszép nőt, aki nem csak a képernyőn csinos, hanem a hétköznapokban is jól öltözik és imádja a divatot. Nincs semmi felesleges cicoma, csak a letisztult elegancia, és ezt tükrözi a gardróbja is, főleg mivel neki is van gardróbrendezője - de vajon mit kezd azzal a rengeteg farmerrel, és hogy különbözteti meg őket?

closet.png

Ralph Lauren

A gardróbunk szavak nélkül mond el mindent rólunk, de vajon miről árulkodik Ralph Laurené? A New York-i otthonában készült 2004-es fotó időutazás a klasszikus angol elegancia világába, gyönyörű mahagóni faburkolatokkal, méregzöld textiltapétával és egy csinos, bőrkárpitos paddal, ami tökéletes arra, hogy az ember felkapja a lovaglócsizmáját - vagy az edzőcipőjét, ha épp olyan napja van. 

ralph_lauren_mahagoni_gardrobja_foto_durston_saylor.jpg

Aimee Song

Az egyik legnépszerűbb divatblogger gardróbjából is el tudnánk csenni egy-két dolgot - például azt a csinos kis függőszéket! Aimee-nek RENGETEG ruhája van, így a rendszerezés híve: külön tárolja a különböző típusú ruháit és színenként is kategorizálja őket. A cipőit, mivel arra költ a legtöbbet, szereti kiemelni a polcokon, és egy jó tanácsa: a pulóvereket mindig tároljuk inkább hajtogatva. Ezt Marie Kondo is támogatná!

aimee-song-closet.jpg

Rachel Zoe

A hollywoodi sztárok egyik legismertebb stylistja, hogy egy szakmabelit is hozzak példaként. Őt talán kevesen ismeritek itthon, pedig Amerikában igazi szupersztár. Nem csak divattervező, de író is, sőt, saját reality show-ja is volt, mely egy felkapott divattervező és stylist mozgalmas életét mutatja be, aki természetesen saját maga. Én el se tudom képzelni, milyen lehet ez!

A gardróbja mindenesetre lenyűgözően színes – Rachel őszintén hisz abban, hogy minden szettbe kell egy kis fricska, valami látványos elem, amire felkapják az emberek a fejüket. Lehet ez egy öv, egy díszes ékszer, egy vagány cipő, de legyen valami meglepő! Így nézett ki pár éve a gardróbja:

123356477262926105ueaajssxc_1.jpg

És így néz ki most, ahogy azt az InStyle magazinnak megmutatta:

rachel_zoe.jpg Fotó: InStyle

Yolanda Hadid

A hölgy egy amerikai reality show szereplője volt, és nem mellesleg Gigi és Bella Hadid édesanyja, akiket szerintem mindenki ismer, legalább hallomásból – Gigi és Bella mindketten a legfelkapottabb modellek közé tartoznak, úgyhogy a divat imádatát örökölték, úgy tűnik. És micsoda gardróbszobát láthatunk Yolanda otthonában! 

yolanda.jpg

Elton John

Elton Johnnak van egy másik szerelme az extravagáns ruhákon kívül: a szemüvegek! Old Windsorban található birtokán polcrendszert  építtetett különleges gyűjteményének a hangulatos padláson. A darabok már a 70-es évek óta gyűlnek, remélem, egyszer kiállítás is lesz belőlük! 

elton_john_a_szemuvegekre_ment_ra_foto_mary_e_nichols.jpg

Hogy legyen egy ellenpélda is a néha túlzó dekorra és színkavalkádra, íme, a Facebook alapító Mark Zuckerberg gardróbja azoknak, akik utálnak reggel azzal foglalkozni, hogy mit is vegyenek fel!

11-mark-zuckerberg-wardrobe-rail-a.jpg

Akik szeretnék azért megnézni, milyen lett az otthonom, amit frissen újítottam fel és nemrég költöztem be, azoknak íme, a videó a végeredménnyel, de a Facebook oldalamon megtaláljátok a többi epizódot is.