A pillanatok alatt a csúcsra törő Margot Robbie szerintem benne van a TOP 10-ben, ha a legcsinosabban öltözött hollywoodi sztárokról van szó. Nyilván nagy segítség ilyenkor egy stylist, aki ráérez a híresség egyéniségére, és a ruhákkal is segít kiegyensúlyozni a karrier ívét, hiszen a női magazinokba a szuper szetteken keresztül vezet az út.

nyitoka.jpg

Margot-nak Kate Young celebrity stylist nyújt segítséget a stílusa kialakításában, akihez óriási a várólista, hiszen olyan top celebekkel dolgozik rajta kívül, mint Dakota Johnson, Sienna Miller vagy Selena Gomez, ráadásul a divat 500 legbefolyásosabb személyisége közé választották idén is, nem véletlenül.

Miért izgalmas Margot stílusa? Mert nem lehet beskatulyázni. Nyitott az újra, kísérletezik, több arcát is megmutatja, de érzi, hogy mi áll jól neki. Egyik nap lehengerlően dívás, a másik nap bájosan bohém, az eredmény mégis mindig nőies, szerethető, és sallangoktól mentes. És amire a legbüszkébb, hogy nem változtatta meg a hírnév - nem hogy nincs oda a saját szépségétől, szerinte még a barátnői közül sem ő a legszebb. 

Két mondatot hallok legtöbbet, mióta beindult a karrierem - amit megkaptam taxisofőröktől, ezeréves barátoktól és még rengeteg embertől -, az egyik az, hogy 'Sose változz meg, Margot', a másik az, hogy 'Ezt már nem teheted meg, Margot.' - Margot Robbie

Egy dolgon nem kell változtatnia, az biztos: a stílusérzékén. Nézzük is, milyen szuper szettekben láttuk a 28 éves ausztrál színésznőt, A Wall Street farkasa és a most debütáló Volt egyszer egy Hollywood sztárját. Chanel, Gucci, Valentino, Versace, csodálatos képek jönnek - és még sötét hajjal is látjátok majd! 

Katt a galériára!

És ha már Volt egyszer egy Hollywood, és Brad PItt és Leo DiCaprio, akkor szavazzatok, ki nézett ki a három sztár közül a legmenőbben a vörös szőnyegen? Ergo: ki miatt nézitek meg a filmet! ;)

margot-robbies-dress-for-once-upon-a-time-in-hollywood-uk.jpg