Az ötödik Stílusterápia - Lélekstyling élőzésünkön vagyunk túl a Pszichorendelés szuper pszichológus szakértőivel, Böhönyey Mártival és Tóth Melindával, a beszélgetések kapcsán pedig egy rendkívül lelkes közösség alakult ki. Múlt héten aztán egy szuper minisorozatba kezdtünk, amelynek a témája a csodálatos, de kihívásokkal teli PÁRKAPCSOLAT. Az első részben az ismerkedésről volt szó és annak nehézségeiről, főleg napjainkban, amire jött is rengeteg komment tőletek. 

És igen, egy sikeres randi még csak a belépő, a boldogsághoz egészséges kötődés is kell. De milyen is az egészséges kötődés? És hol kezdődik a túlzott ragaszkodás? Mikor kell elengedni? Mit tegyünk, hogy ne álljunk a saját utunkba túlzott ragaszkodással vagy indokolatlan meneküléssel?

mark_pszicho.jpg

Ilyen és hasonló érdekes kérdéseket boncolgattunk ismét, nyilván egy kis pezsgőzés mellett (kivéve Mártit). Nézzétek a videót és kommenteljetek a Facebook oldalamon!

Ha tetszett a videó, kövessetek Facebookon, mert jövő héten kedden 10 órakor ismét jelentkezünk, vagy figyeljétek a blogomat, mert ide is kiteszem majd. Jó hétvégét!