Elcsépelt? Unalmas? Nehezen variálható? Csak a fiatalokhoz illik? Mesebeszéd! Ha megtaláljátok a tökéletes darabot, irtó változatos szetteket tudtok varázsolni. Sőt, továbbmegyek: ha egy szetthez nem illik az alap fehér sportcipő, akkor az nem is igazán trendi! 

opener.jpg

nyitokep.jpgVeronika Heilbrunner, Milan Fashion Week FW14 - Fotó: Tommy Ton 

És az a szerencsés helyzet állt elő, hogy nagyon kibővült a választék a menő cipők terén - szinte minden fehér fazon en vogue! A vastagabb talpúak, a ronda sneakerek, a klasszikus vászoncipők, a letisztult kis teniszcipők, az áramvonalas sportcipők - jöhet minden, mint Gombóc Artúrnak, csak ezúttal fehér cipőkből! 

img_8275.jpgA Balaton Soundon a @wammodels és azt @iconhungary modelljeivel bohóckodunk

Gyűjtöttem is nektek egy kis inspirációs galériát, amiben az első képen rögtön az egyik szuper csinos és trendi stylistunkat, Johannát láthatjátok, akivel egyébként az Allee-ban is találkozhattok a TrendM elnevezésű, ingyenes stílustanácsadó napjainkon, ahogy egyébként velem is - jelentkezzetek bátran hozzám vagy a stylist lányokhoz.

Innen is gratulálok Johikám az esküvőtök alkalmából, és sok boldogságot kívánok! Csókok, Édesem!!!

Katt a galériára :)

A legtutibb styling tippek

Párosítsátok mindenféle nyári darabbal, ami lazaságot áraszt, legyen az egy csíkos ruha, kockás ing vagy szaggatott farmer. Nézzétek, milyen csinos a Hatalmas kis hazugságok sztárja is! 

laza.jpg

Rövid szoknyácskákkal és shortokkal mutassátok meg a formás lábakat! És nyugodtan vegyetek akár csipkét, már letűntek azok az idők, amikor csak elegáns alkalmakra lehetett bevetni ezt a gyönyörű anyagot.

short.jpg

Sötét ruhácskákkal is párosíthatjátok, ha a fehér túl feltűnő nektek! 

dark.jpg

Mitől áraszt egy szett párizsi sikket? A hanyag elegancia, a könnyedség, a szerethető káosz, vagy egy tengerészcsíkos póló és bájosan borzolt frizura? Szerintem érezni fogjátok, ha a tükörbe néztek!

parisian_1.jpg

Csupa fehérrel, ha már itt a nyár! És ha már minden fehér a szettben, dobjatok rá egy kis színfröccsöt táska, kalap vagy hangsúlyos kiegészítő formájában:

allwhite.jpg

Szürkés-pasztelles színekkel ősszel is simán viselhetitek majd, sőt!

szurkes.jpg

Ha valami egészen őőőőőrült összeállítást próbálnátok ki, de nincs hozzá cipőtök – hát megnyugtatlak benneteket, hogy van. Egy menő, fehér csuka!

fashionista.jpg

Bolondítsátok meg egy kis bézzsel, latte színnel, karamellel, vagy amit szerettek!

beige_1.jpg

Nézzétek ezeket az elegáns szetteket, milyen klasszak még így is - még Victoria Beckham is hódol a sportcipőknek!

elegans.jpg

Remélem, adtam nektek bőségesen útravalót a következő shoppingtúrához, Csillagszórók. Írjátok meg nekem, Ti mivel hordjátok leggyakrabban a fehér sportcipőtöket!