Az eltorzult arckifejezés lebuktatja még a legnagyobb pléhpofákat is. Mert van, amikor a póker arc nem tartható és kivillan az álarc alól az igazi személyiség és az ösztönös reakció. Ez alól a királyi családok, de még a legnagyobb színészek és énekesek sem kivételek. És ha véletlenül sikerül megörökíteni ezeket a pillanatokat, mennyivel izgalmasabb képek születnek, mint néhány beállított magazinfotó.

Katalin hercegné például mestere a vicces, de nagyon őszinte arckifejezéseknek, szigorú kontroll ide vagy oda, és akik azt állítják, a hölgy sótlan és merev, nem látták még ezeket a jó kis fotókat róla: 

nyito_10.jpg

Ilyen szuper kis képekből válogattam nektek most egy csokorral - Sophia Loren ikonikus találkozása Jayne Mansfield elszabadulni készülő dekoltázsával, Jennifer Lawrence véletlenül elcsattant csókja egy színésznővel, paparazziknak szánt grimaszok, kellemetlen sztártalálkozások és sok őszinte, de nagyon vicces arckifejezés következik. 

Katt a képre a galériáért! 

Katt a galériára!

Itt alább én is mutatom életem egyik fotóját, ami a Lupán készült - kis pezsgő, sok főzés, rengeteg hőség, de tök jó hangulat. Facebookon várom a vicces képeket tőletek is! ;)

mark.jpg