Tudom, tudom, az időjárás még nem annyira indokolja, hogy lenge ruhákat nézegessetek, de az üzletek azért már felkészültek a nyárra, sőt, az 52 stílusos hét című szuper kis illusztrációkkal tűzdelt naptáramban is épp ez az eheti téma - A CSODÁS NYÁRI RUHÁK -, úgyhogy mi sem várunk ölbe tett kézzel. Lélekben készüljünk a szebb napokra!

Körülnéztem celeb fronton és meglestem a menő bloggereket is, hogy kinek milyen ötletei vannak idén nyárra, mitől lesztek elképesztően szexik és dögösek és magabiztosak és persze lazák is, mert az sem árt. 

Az előző cikkemben már kiveséztem, milyen új trendek várhatók idén tavasszal és nyáron, de ez persze csak egy nagyon-nagyon aprócska szelete volt a trendkínálatnak, lesz még bőven izgalom és szuper dolog divatfronton!

nyito_4.jpg

Jönnek a pöttyös ruhák, a természetes anyagok, mint például a lenvászon, a kézimunkával készült gyönyörűségek - fonott, horgolt táskák. A bézs is hódítani fog, de a vagány ciklámen és a gyönyörű kékek is, és majd megvakulunk a neonszínektől. És hogy mi a legjobb? Hogy ezeket hogyan kombinálhatjátok a legnagyobb kedvencekkel, azokkal az alapdarabokkal, amikhez minden évben szívesen nyúltok.Vessük is bele magunkat, mutatom a legizgisebb dolgokat!

Kattintsatok a galériára és írjátok meg, mik voltak a kedvencek!

 

Ebrudaljuk ki végre a novemberi időjárást és a kalucsnik és kapucnik helyett legyenek a szoknyák és sortok a főszerepben!

És írjátok meg, mit terveztek a heti feladattal, ami az 52 stílusos hét noteszben szerepelt - hogy mutatnátok meg a kedvenc nyári ruhátok egy új oldalát? A galériában olyan tippeket is találtok, ami a hűvösebb időjáráshoz passzol, de ha még nincs nyárias kedvetek, elég, ha megírjátok a terveket!

Ha még nincs meg az 52 stílusos hét című heti tervezőm, de gyorsan beszereznétek - hiszen a blogon is minden héten jönnek a kapcsolódó tippek és trükkök - akkor itt még meg tudjátok venni. ;)