nyito_blog.jpg

Idén tavasszal az a megtiszteltetés ért, hogy én és a kis stylist csapatom öltöztethettük a magyar divattervezők meghívott sztárvendégeit a március 29-31. között megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Weeken, a Várkert Bazárban. 

Gondolom, sejtitek, hogy egy ilyen esemény rengeteg szervezéssel és irtó sok előkészülettel jár, ami már több hónappal korábban kezdetét vette. 

Természetesen az általunk öltöztetett hírességek - sportolók, színészek, bloggerek, művészek -, akik az első sorban, az úgynevezett front row-ban ültek, mindannyian designer ruhákat viseltek, Dobó Katától Bíró Icáig. És hogy mi volt a mi szerepünk ebben az egészben? Az, hogy mindenkinek megtaláljuk a személyiségéhez, stílusához illő tervezőt és ruhát, majd a kiválasztott szetthez kiegészítőt, táskát, cipőt, sminket és hajat javasoljunk, tehát megalkossuk a lookot, ami őszintén remélem, hogy jól sikerült és nektek is tetszeni fog. ;)

Az viszont biztos, hogy mindenki szuperül érezte magát - meg is mutatom néhány kedvencemet, kattintsatok a képre! 

És ezúton is köszi a munkát a szuper csapatomnak, Bíró Anettnek, Döme Erának, Erdősi Gergőnek, Farkas Évinek, Juhász Ibinek és Kosik Petrának!  

Képek: HFDA