Most, hogy itt van Valentin napja, megint előkerül a téma, hogy mit is vegyünk fel, ha randizni támad kedvünk. És remélem, hogy lesz kedv randizni, legalább a barátnőkkel, ha a pasik most kizárva. És a tippjeim persze bármikor bevethetőek, nem csak a szerelmesek napján!

randi.JPG

Ezen a héten a randizós szettekkel foglalkozik az 52 stílusos hét című, reményeim szerint nagyon praktikus és inspiráló heti tervezőm, úgyhogy természetesen a blogon is elővesszük a kérdést! És ha lenne még kérdésetek, vagy megmutatnátok, Ti mit vesztek fel, ha randiztok, irány a Facebook oldalam! ;)

Felül business, alul party

Nagyon izgalmas egy játékosan áttetsző anyagot egy szigorúbb, vastagabb anyaggal párosítani! Ott legyen áttetsző, ahol szívesebben villantasz, például a csinos lábaidnál, a szép dekoltázsodon, a kidolgozott hasadon vagy épp a karcsú karjaidon. Játssz a ruhatáraddal, találj ki érdekes kombinációkat, és koronázd meg egy övvel, mert a derekad megmutatni mindig érdemes!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Street Vibe (@thestreetvibe) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2018, időpont: 10:08 (PST időzóna szerint)

 

Carrie Bradshaw után szabadon 

A neglizsék újra divatosak az utcán is, és szerintem randira előrangú választás, persze főleg, ha a romantikus fajtára indulsz. Körte lányoknak a kombinés felsőket javaslom inkább, egy szűk, sötét farmerrel vagy répaszárú nadrággal (a paper bag fazonok nagyon szuperek Körtéknek és Homokóráknak is). Sudár, Oszlop alkatú lányoknak a hosszabb fazonok is szuperek, akár lábszárközépig érő verzióban, alacsony, törékeny Petite alkatok pedig válasszák a comközépig - térd fölé érő hosszt. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betty � (@bettyslife__) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2019, időpont: 8:23 (PST időzóna szerint)

 

Egy könnyű dzsekivel street style bájt kap, de vehetsz alá egy kis felsőt is. Szűk bőrdzsekivel pimaszul sikkes lesz, edzőcipővel azt sugárzod, hogy hódítani akarsz, de nem erőlködsz. Kígyómintás szoknyával pedig VAVAVOOOOOM!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joylynn Rae (@jeorge.town) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 5:53 (PST időzóna szerint)

 

Tetőtől talpig

Az overallok is kitartóak, ami a divatban elfoglalt helyüket jelenti! Egy klasszikus, egyszínű fazonnal évekig boldog leszel, és nem csak randizáshoz, de szinte bármilyen eseményre felveheted, ahol a nagyvárosi sikk megállja a helyét. Ha nincs overallod, egy magas derekú nadrággal és egy azonos színű felsővel is elérheted a hatást, amit szerintem egy csinos magassarkúval koronázhatsz meg a legjobban, ha szeretnéd még hosszabbnak mutatni a lábad. És ha úgy alakul, és az outfit anyaga engedi, akár sportosabb cipővel is simán bevállalhatod. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE - In Love with Fashion (@officialloveclothing) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2019, időpont: 4:18 (PST időzóna szerint)

 

Rétegesen

Most tavasz van, vagy még tél? Joggal tesszük fel a kérdést szerintem! De nem lőhetsz mellé, ha felkapsz egy szűk garbót és hozzá egy lágy esésű ruhát - főleg ilyen gyönyörű, élettel teli színekben!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAMILA COELHO (@camilacoelho) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2019, időpont: 1:54 (PST időzóna szerint)

 

A tavaszváró

Lehet egészen tavaszias színekben is ünnepelni a Valentint, senki nem tiltja meg! Körte, Homokóra és Oszlop alkatú lányoknak szuper egy ilyen derékban szűkített, sötét alapszínű ruha világos, rövidke kabáttal, de Almáknak is beválik, csak keressenek nyitottabb dekoltázst.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lola Marcella Kovacs (@marcella.lola.kovacs) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2018, időpont: 10:11 (PDT időzóna szerint)

 

A díva

Szőrme ÉS farmer ÉS szatén? Miért ne? Ez a fényes nadrág ugyan kicsit teltebbnek mutat, de feketében máris jobban slankít!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Street Vibe (@thestreetvibe) által megosztott bejegyzés, Jan 18., 2019, időpont: 10:52 (PST időzóna szerint)

 

Black in black

A talpig fekete szettek megbízhatóak, nehéz velük mellényúlni, igaz? Ráadásul szexik, de még mennyire! A hasvillantással nincs semmi gond, ha úgy érzed, ez illik a stílusodhoz, de ne feszengj csak azért egész este, hogy bevállalósnak tűnj. Szerintem nagyon csinos a vállak mutatása vagy egy kis sliccelés is a szoknyán. Egyébként pedig, ha alakkövető ruhát választasz, az már önmagában is csábító. Keverd a textúrákat - a bársonyt a bőrrel, a csipkét a farmerrel, a szőrmét a tüllel, hogy izgalmas legyen az összhatás. És persze a rúzs - vagy egy kis szájfény - csodákat művel!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samio - blog: www.samio.co.uk (@samiorenelda) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 11:53 (PST időzóna szerint)

 

Szolidan szexi

A barnás-földes színek, a kavicsos talaj bézses árnyalatai most mind nagyon divatosak, ez a szűk felső - midi alj pedig klasszikus, mégis aktuális. Szerintem ezzel is nyert ügyed van!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2019, időpont: 2:46 (PST időzóna szerint)

 

Komolyra fordítva a szót...

Egy kosztüm is lehet randiképes! Válaszd vagány színben, játékos részletekkel, mint egy mintás blúz, egy laza cipő (vagy épp magassarkú). Teljesen kortalan, ahogy a kép is mutatja:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brookes Clothing (@brookes_wendover_marlow) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 11:48 (PST időzóna szerint)

 

És plus size verzióban is csodás, akár egy hosszabb blézerrel - Alma alkatú lányoknak is szuper!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Susa | curvy blogger (@misssuzieloves) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 11:00 (PST időzóna szerint)

 

A fashionista

Vastag pulcsi - vékony szoknya, kontrasztos színek, felül bő, alul szűk sziluett... Mert kell egy kis csavar az outfitedbe, igaz? ;)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Style of the Streets (@ruedelamode) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2018, időpont: 6:28 (PST időzóna szerint)

 

Flower power

A virágminta nőies, klasszikus és valami elképesztően en vogue lesz idén tavasszal, higgyetek nekem! Lehet ez lenge maxi ruha vagy rövidebb, szexibb, most érdemes betárazni - és egy sötétebb darab szerintem a téli időjáráshoz is passzol bőrdzsekivel, fekete harsinyával és egy vagány bokacsizmával!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOSANDAR (@sosandar) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 11:16 (PST időzóna szerint)

 

All in!

Ha hiszel a piros erejében, ne félj akár ilyen intenzív összeállításoktól sem. Figyelj arra, hogy legyenek aktuálisak a sziluett elemei (mint az alábbi képen a csizma és színes szőrme), vigyél bele egy kis izgalmat, és variáld itt is a textúrákat, hogy friss legyen az összhatás! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aimee Song (@songofstyle) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 4:15 (PST időzóna szerint)

 

Csak lazán!

Helyezd a stílusra a hangsúlyt a szexiség helyett. Klasszikus alapdarabok, egyszerű vonalak, friss színek. Nincs ezzel sem gond, ha te ebben vagy a legmagabiztosabb! ;)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@milano_streetstyle által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2019, időpont: 11:54 (PST időzóna szerint)

 

Most pedig szavazzatok: Ti melyikben indulnátok hódítani, Drágáim? Írjátok meg a válaszokat kommentben, nagyon kíváncsi vagyok! És ha követni szeretnétek az 52 stílusos hét című heti tervezőmben is, hogy mi történik, itt szerezzétek be még gyorsan!