A síelni is szerető divatőrülteknek biztos tetszeni fog ez az ajándék, amit Diane Kruger színésznő kapott a Chaneltől - egy logózott sílécet! Mivél én viszonylag kevés extrém sportot űzök, nekem egy Chanel edénykészletet küldhetnének. ;)

Lady Gaga biztos meglepődött, hogy egyik reggel egy fehér pónit talált a bejáratánál... A nagylelkű ajándékkal az Interscope Records ajándékozta meg a sztárját 2015-ben, de kíváncsi vagyok, hogy idén mit kap a nagysikerű Csillag születik film után!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2015, időpont: 1:53 (PST időzóna szerint)

És ha már énekesnők, Rihanna egyik barátja is nagyon kitett magáért, aki egy Jeff Koons alkotással lepte meg a vagány hölgyet:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

thank you @ciarrap ...this is so sexy. Love you sis #JeffKoonsOriginal #Ali #GOAT

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés, Dec 24., 2014, időpont: 10:39 (PST időzóna szerint)

Kim Kardashian pedig egyszerre KÉT műalkotást is kapott a férjétől, Kanye Westtől - egy csodás Hermès táskát és rajta egy George Condo festményt, aki az énekes egyik albumához is készített borítót. Kíváncsi vagyok, Kimmy hordta-e már a táskát!

A Hermès úgy tűnik, nagyon népszerű a sztárok körében, mert Drew Barrymore is kapott tőlük, illetve az ex-férjétől egy csinos darabot, egész pontosan egy kendőt, közel 300.000 Ft értékben, ami úgy tudom, a falon végezte, bekeretezve:

És nem csak Lady Gaga kapott állatot karácsonyra - Floyd Mayweather profi bokszoló egy tigrissel lett gazdagabb. Remélem, jól megvannak azóta is, és nem harcolnak túl sokat!

Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal nőcsábásza, Barney Stinson egy mechanikus fotóalbumot készíttetett a gyerekeinek, amivel biztos, hogy imádnak játszani!

Egy kis parmezán mindent jobbá és szebbé tesz, ha valaki szereti az olasz konyhát. Chrissy Teigen is így gondolhatja, mert láthatóan nagyon odáig volt a férje, John Legend énekes ajándékától, és úgy utalt rá, mint az egy régi, nagy álmára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

John got me my lifetime dream for Christmas! A cheese wheel to dump pasta and risotto in for years to come! My tableside serving game is bout to be liiiiiit! Heading out to relax with the fam now woohoo! ❤️�☀️

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Dec 19., 2015, időpont: 4:04 (PST időzóna szerint)

Oprah Winfrey-nek nagyon nehéz ajándékot adni, hiszen ő maga az ajándékozás királynője Amerikában, de Jimmy Fallon műsorvezetőnek sikerült meglepnie néhány karácsonyi csúnya pulcsival - a kiskutyáinak!

Katie Holmes pedig a lányát lepte meg, akinek valószínűleg megvan mindene, ezért kellett neki egy babaház - méghozzá életnagyságban, természetesen árammal és folyó vízzel. Kíváncsi vagyok, hányan örültetek volna ennek gyerekkorotokban - persze gardróbbal kiegészítve! ;)

SWEET RETREAT KIDS

Miley Cyrust 2015-ben ajándékozta meg az akkori pasija, Patrick Schwarzenegger, Arnold fia egy elég kényelmesnek tűnő pizzás rugdalózó/pizsama kombinációval. Úgy tűnik, a kajás ajándékok mindig bejönnek!

MILEY CYRUS/INSTAGRAM

Kourtney Kardashianéknál pedig biztos, hogy őrület volt karácsony után, hiszen ha jól megnézem a képet, látok ott Hello Kitty cabriot, csocsóasztalt, de még gyerek dobfelszerelést is:

A Kardashian és Jenner lányok anyukája, Kris sem maradt ki a menő ajándékok listájáról. Ő egy elég szuper, tűzpiros, vintage Thunderbird autóval került fel, amibe biztos sokan bepattannátok:

De a legjobbat a végégre tartogattam! Jennifer Hudson énekesnő ugyanis nem mással lepte meg az asszisztensét, Waltert, mint egy saját házzal. Meg kell néznetek a videót, hogy lássátok a reakcióját, ahogy padlót fog a meglepetéstől!!

Én ezzel kívánok békés karácsonyt, Drágáim, remélem, nagyon jól sikerül az ünnep mindenkinek és újabb szuper élményekkel gazdagodtok!

Nyitókép: Marsha Hunt színésznő karácsonyi ajándékokkal - Fotó: Hulton Archive/Getty Images