A People magazin ötször választotta meg az év Legszebb nőjének - és hát látva a kisugárzását, nem is csodálom! Első alkalommal mindössze 23 éves volt, a legutóbbi alkalommal pedig 49. De vajon hogy csinálja? Ezt kérdezitek ti is, ugye? ;)

Egyrészt nem veszi túl komolyan magát! Fent van Instán, de nem túl régen, és nem is fektetett nagy energiákat követőszerzésbe - azt teszi ki, amihez kedve van. Például van egy nagyon vicces trend, amit elindított, a fake Boomerang készítés. Mutatom:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faux Boom Friday! Hey, watch Homecoming tonight on Amazon �

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2018, időpont: 6:53 (PDT időzóna szerint)

Aztán az USA egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ellen DeGeneres viccből óriási műciciket aggatott a nyakába a műsorában, és meghívta még az Álljon meg a nászmenet című filmből ismert partnerét, Dermot Mulroney-t is, akivel azóta újra együtt forgattak, hogy egy kicsit promotálják az oldalát. Mondhatjuk, hogy nagyon sikeres volt az akció, mert több millióval nőtt a követői száma, de a lényeg, hogy nagyon szeretik a filmbeli partnerei, és ez biztos sokat számít abban, hogy ilyen jól érzi magát a bőrében! A második pont tehát, hogy olyan emberekkel veszi magát körbe, akik szeretik:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yep. �

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés, Okt 25., 2018, időpont: 9:30 (PDT időzóna szerint)

És persze olyanokkal, akik szexik. Az is nagyon fontos. Csak nézzétek, hogy pózol Jason Momoával, azaz Aquamannel! Ez biztos éveket fiatalít az emberen! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new friend...Aqua man!

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés, Dec 13., 2018, időpont: 8:46 (PST időzóna szerint)

Imád enni, de nagyon odafigyel rá, mit visz be a szervezetébe - ahogy mondja, ahhoz, hogy jól legyél jól kell, hogy egyél. Szóval jöhet a quinoa, a lazac, a spárga, a bogyós gyümölcsök, a zsírszegény joghurt, a házi müzli és az avokádó - de ha kenyérről van szó, nem hajlandó lemondani róla, és ha moziba mennek, azért azt mondja a gyerekeinek, hogy válasszanak valami ropogtatnivalót. Az ötödik pontunk tehát a kiegyensúlyozott étkezés! ;) 

Julia a kaliforniai The Beverly Hilton Hotelben 2018. július 28-án - Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

A szerénység is fontos - Julia úgy utal magára, mint háztartásbeli anyukára, nem úgy, mint filmsztárra. Viccelődött is vele már, hogy mikor megjelenik valahol, sokkal glamúrosabbnak érzi magát, mint amennyire indokolt lenne az életvitele alapján. 

Julia Roberts a "Homecoming" című új sorozatának premierjén, 2018. október 24-én, Kaliforniában - Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic

Edzés! Hol is tartunk? Azt hiszem a hatodik pontnál! Hetente négyszer 1 órát edz, hol Pilates, hol jóga, hol step aerobic, mindig változatosan. Ezt is szerintem sokan meg tudják ugrani, ha igazán akarják, vagy legalább 1-2 órát hetente biztosan, úgyhogy az épp 50 éves Julia motiváljon benneteket, mikor választani kell a fotel és a tréningnadrág között: 

Julia Roberts a "Homecoming" c. sorozata premierjén a 2018-as Toronto International Film Festival-on - Fotó: George Pimentel/Getty Images

Minimál bőrápolás - annyira minimál, hogy már rá kell szólnia magára, hogy foglalkozzon egy kicsit többet  a beauty rutinnal. De azért persze vannak kedvenc szépségtippjei: imádja az életét megváltoztató szempillagöndörítőt, a vagány tusvonalakat és belőni a haját, amit a mesterfodrászától tanult el. És azt tudtátok, hogy a fogát mindig szódabikarbónával mossa, ahogy már a nagyapja is? Ezen kívül minden nap tesz fel hidratáló krémet és ajakápolót, de nemrég elkezdte az extra szűz olívaolaj használatát is bőrfiatalítóként. Ha viszont arról kérdezik, fél-e az öregedéstől, azt mondja, hogy próbál megbékélni vele, hiszen mindenképp megtörténik, akár akarjuk, akár nem. Ez lesz a hetedik tippünk: elfogadni magunkat és a testünket, de közben nem szabad megfeledkezni egy kis kényeztetésről. És elmesélem, mit mondott Julia, mikor azt kérdezték, számára mivel egyenlő a szépség: a vidámsággal. Nem csoda, hogy mindig így mosolyog!

Julia a veronai Calzedonia Legs Show-n 2017 szeptemberében - Fotó: Venturelli/Getty Images

Tiszteljük a másikat, és ne alkossunk másokról véleményt ismeretlenül - ez már egy kicsit más dimenzió, de mint tudjuk, a szép gondolatoktól szépülünk, Édeseim! Julia egyik kedvenc idézete: "Jogod van a saját véleményedhez, de saját tényekhez nincs." Ez járjon a fejünkben, ha az Instát görgetjük és ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy megmondjuk a tutit valakiről. Peace, Drágáim! ;)

Julia Roberts a "Ben Is Back" premierjén a 2018. szeptemberi Toronto International Film Festival eseményén - Fotó: Michael Tran/FilmMagic

Mi legyen a kilencedik és egyben záró tippünk? Ez nem is kérdés! A színek! Julia mostanában talált rá a kicsit hippisebb, színekkel teli stílusára, amit én személy szerint imádok. Nincs is jobb kor megvadulni egy kicsit, mint 50 körül. Egy élénk rúzs, egy szép hajszín vagy egy fantasztikus ruha? Az eszközt ti választjátok meg! ;)

Fotó: Roy Rochlin/Getty Images

Ha még nem olvastátok a Pretty woman érdekességeiről szóló cikkemet, itt a lehetőség, aztán írjátok meg kommentben, melyik a kedvenc Julia filmetek!