Készültök már a jövő tavaszi-nyári trendeket bemutató budapesti Fashion Weekre? Én is ott leszek a Várkert Bazárban, kövessetek, mert mindenről beszámolok nektek, ami érdekes!

nyito_blog1.jpg

Az október 25-27-ig tartó Budapest Central European Fashion Weeknek a főváros egyik legimpozánsabb helyszíne, a Várkert Bazár ad otthont, már nem is az első alkalommal. Gyönyörű helyszín, amit nem csak mi, lelkes magyar divatrajongók, de egyre több külföldi meghívott is élvezhet. A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira ugyanis meghívást kaptak a régió menő dizájnerei, illetve divatszakértők, hírességek és influencerek is. Velünk nézi majd a show-kat az olasz Vogue újságírója Alberto Calabrese, a több mint 660.000 követővel rendelkező influencer Bryanboy, vagy a híres modell Sita Abellan is.

Mutatom, milyen csodás ruhákra számíthatnak a PeterMero, a Tomcsanyi, az ABODI, a ZSIGMOND DORA menswear vagy a SentimentsCouture bemutatóin, akik kilátogatnak:

De érkeznek még a CUKOVY, a Nanushka és a Celeni új, 2019-es tavaszi-nyári kollekciói is, szintén imádnivaló darabokkal:

A divathét programját tovább színesítik a témához szorosan kapcsolódó események, prezentációk, valamint Young Talents bemutatók, amit szintén érdemes lesz megnézni, ha kijöttök. Mutatok is egy kis részletet a Young Talents és az Artista ruhapróbájáról:

A szervezők egyik fő célkitűzése, ami szerintem is nagyon fontos lépés abban, hogy a magyar divat fejlődését segítsük, hogy a fővárost még aktívabban összekössük a divatipar nemzetközi hálózatával, és erősítsük a nemzetközi kapcsolatokat. Ennek egyik első lépése volt, hogy a Magyar Divat & Design Ügynökség három évre szóló stratégiai megállapodást kötött a Camera Nazionale della Moda Italiana-val, az Olasz Divat Nemzeti Intézetével - lesz is egy szuper nagykövetségi vacsora, amiről tudósítok majd nektek. 

Lesznek élő bejelentkezések a show-król, készítek képeket és lesz még sok-sok trend riport is, itt  a blogon és az oldalaimon is, úgyhogy figyeljetek! ;)