Meseszerű, kicsit romos, de nagyon romantikus környezetben, a Brody Studios-ban fogadta a dm csapata és Takács Nóri háziasszony a „Night Edition” beauty workshop vendégeit.

Újdonságok és kreatív programok három szinten, rengeteg finom falat, különleges italok és csupa olyan szuper dolog, amire biztosan sokan lecsapnátok! Itt leplezték le például a dm 183 DAYS by trend IT UP családot, amit rögtön meg is mutatok nektek – melyiket vinnétek haza azonnal, a pandát vagy a nyuszit? ;)

A nyusziból egyébként mintát is kaptak a résztvevő bloggerinák és a dm 15 irtó szerencsés vásárlója is. Ez egy nagyon szuper kis sminkfixáló spray, ami finom csillogást ad a bőrnek – így ősszel épp jól jön a neszesszerben, igaz? Persze volt még az fogadótérben felállított asztalon sok-sok beauty ínyencség trend IT UP csillámos körömlakkjaitól a s.he stylezone makeup újdonságain át egészen a LVLY arcápoló családjáig, amiről én is írtam nektek nemrég egy cikkben

Továbbhaladva a zegzugos épületben a vendégek nem csak kipróbálhatták a Physicians Formula termékeit, de még egy ajándék alapozót is kaptak, amit névre szólóan gravíroztak nekik ott helyben – elég menő dolog a saját alapozóddal indítani a napot! És mivel itt a Halloween, lehetett csillámos tetoválást is feltetetni vagy nyuszis álarcban fotózkodni. Nézzétek, milyen szuper neonfények adtak hangulatot a helyiségeknek:

Az alagsorban aztán lehetett teázgatni a Yogi Tea különlegességeivel, és még Kundalini jógázni is, ha valaki egy kis kikapcsolódásra vágyott. Ehhez egyenesen Angliából repítették ide Devraj Singh jógit, úgyhogy igazán autentikus volt az élmény, és kiderült, hogy egy jó lazuláshoz elég tíz percnyi befelé fordulás.

Nagyon izgalmas termékkel készült a Neutrogena, ahol már nagyobb nyüzsgés volt és krémezgetés, hiszen megérkezett végre hozzánk is a Hydro Boost család, amire sokan lecsaptak, mert egy irtó könnyű hidratálóról van szó, ami ráadásul hyaluronsavat is tartalmaz, hogy még feszesebb legyen a bőr.

Az estébe nyúló szépségparti után biztosan sokan bevetették az arcápolót - így nyüzsögtek a résztvevők, akik mindent szerettek volna kipróbálni, megszagolgatni és megkóstolni. Látjátok azt a csoki szökőkutat? Tökéletes esti nasi így ősszel-télen! ;)

És itt nem álltunk meg: szuper dolgokat lehetett kipróbálni az emeleten is! Iszak Eszti ISAAN márkája a Maybelline-nel együtt szuper kis hátizsákokat hozott bordó és pink színben, amit felvarrókkal és mindenféle kis csillogó alkatrészekkel lehetett díszíteni, de ott volt a Biobaza márka is, akiknél árvácskát lehetett kandírozni – vagy csak úgy elvinni, és mondjuk salátát díszíteni az ehető szirmokkal. Szuper ötlet szerintem, szeretem az ilyen kulináris meglepetéseket, és még egy rózsa illatú bio tusfürdőt is adtak ajándékba!

Ha felcsigáztalak benneteket, akkor van egy jó hírem: a show folytatódik: előzetes regisztrációt követően több dm üzletben is lehetőségetek nyílik az ingyenes sminkelésre, októberben minden hétvégén más-más városban vár Titeket a Beauty Lounge kitelepülés, ráadásul még egy izgalmas játékkal is készült a dm a vásárlóknak.

Ha virtuálisan összeállítjátok a kedvenc dm márkás sminktermékeitekkel megtöltött neszesszereteket, meg is nyerhetitek azt, de még a fődíjért is indulhattok. Itt tudtok játszani, Drágáim – hajrá mindenkinek és kellemes szépülést! ;)