A fergeteges születésnapi partiról már írtam nektek egy korábbi cikkemben, de most a ruhák lesznek a főszerepben!

Fotó: Kaszner Nikolett

Mi volt a koncepció?
Természetesen a glamúr, a csillogás bemutatása, amiről a Fashion Street is szól, és persze a Forma-1-es világ ünneplése. Éppen ezért a kifutón keveredtek a Fashion Street logójával mozaikban nyomott arany és ezüst mintás ruhák és a Mercedes márkázott viseletei, amelyeket a Wonderland Show Company társulatunk táncosai viseltek, illetve a magyar divattervezők – Szegedi Kata, CUKOVY, Kerényi Virág, Lakatos Sándor, Demeter Richárd - darabjai, a Chrisand extravagáns szőrméi és a Humanic divatos cipőivel kiegészülve. A szexi, elegáns, provokatív catwalk látványt szerintem minden résztvevő imádta, és remélem, azok is, akik az élő közvetítéseimet figyelték!

Fotó: Kaszner Nikolett

Palvin Barbi és Lewis Hamilton voltak az est két sztárvendége, ők Tommy Hilfiger ruhákba bújtak, hiszen a márka az est egyik fő támogatója volt. Barbi már a Victoria's Secret show castigjára készül, Lewis pedig a magyar futam miatt látogatott el hozzánk, úgyhogy gondolhatjátok, micsoda pörgés az életük, de mindketten nagyon közvetlenek voltak és dicsérték a rendezvényt a backstage-ben. 

Fotó: Gregus Máté

Mutatom is a ruhákat és néhány izgalmas pillanatot!
Az akrobatánk ezúttal Földváry Balázs volt, és természetesen - mivel az autó kerekeken gurul -, egy hatalmas karikával dolgozott, és az ő száma tette még spécibbé az egész műsort.

Fotó: Kaszner Nikolett

A Wonderland Show Company csapata csúcsformában:

Fotó: Kaszner Nikolett

Itt éppen Istenes Bencét és Csobot Adélt interjúvoltam kamerák kereszttüzében:

Fotó: Gregus Máté

És íme, az est egyik sztárja - olyan szép ez a Silver Arrow elnevezésű tanulmányautó, hogy meg kell mutatnom:

Fotó: Gregus Máté

És most jöjjenek a tervezők!

Nagyon izgalmas, flitteres darabokkal érkezett a Cukovy márka, akiknek már tavaly nemzetközi sikert jósoltak - ilyen szuper ruhákkal, mint ez az áttetsző ruha és a fekete kisnadrág, biztosan népszerű lesz az extravaganciára vágyó hölgyeknél, de hétköznapi viseletre alkalmas, nőies szabású darabokat is bőven találtok náluk. A hátsó fekete szettet egy Chrisand szőrme és szőrös medvécske, valamint egy Kerényi Virág cipő egészíti ki - szuper, igaz?

Fotó: Kaszner Nikolett

Lakatos Sándor régi nagy kedvencem és a hazai, férfi ruhás designerek között az egyik legnépszerűbb sokszor szokatlan, a klasszikusokat újragondoló szabásvonalaival. 

Fotó: Kaszner Nikolett

Aki imádja a crop topokat és a maxi szoknyákat, az nagyon fogja szeretni ezt a Cukovy szettet! Ha csak hétköznapra ajánlanám, természetesen vehetnétek alá egy inget, hozzá akár egy farmert, a szoknya pedig egy kis blúzzal is tökéletes - de erre a kifutóra most kellett egy kis vavavooom!

Fotó: Kaszner Nikolett

Demeter Richárd nem fél az újítástól - imádom a merészségét ennek a fiatal, de gyorsan és nagyon tudatosan előretörő dizájnernek. Szexi fűző és áttetsző anyagok keveréke ez a szuper kis ruha! 

Fotó: Kaszner Nikolett

Kerényi Virág bőrből és áttetsző anyagokból kombinált szexi felsője és szűk ceruzaszoknyája is illett erre a kifutóra - ez az igazi elegáns party glam! És hogy a Forma-1 rajongó pasiknak is mutassunk trendi outfiteket, választottunk egy fehér Mercedes pólót és sapkát, amit egy vagány, monokróm mintás nadrággal és derékra kötött kabáttal párosítottunk, Lakatos Sándor tervezőtől.

Fotó: Kaszner Nikolett

A fekete, flitteres Cukovy darabokat szuperül egészíti ki a Chrisand kék szőrméje. Extravagáns, dívás, lenyűgöző!

Fotó: Kaszner Nikolett

Egy vagány Mercedes sapkát, valamint a Cukovy darabjait viselte a következő modellünk - laza esésű világoskék bőrnadrágot és szexi ezüst flitteres felsőt. Izgalmas kombináció, igaz? A hám pedig, a szezon egyik fétis kedvence, ami aztán a hétköznapi divatba is átkúszott, egy Demeter Richárd darab és ez teszi fel az i-re a pontot! 

Fotó: Kaszner Nikolett

Demeter Richárd a megszokottól eltérő, mégis nagyon hordható szabású fehér inge tökéletesen kiegészítette a csíkos mintás Lakatos Sándor nadrágot, amihez ezúttal egy Mercedes logózott baseball sapkát választottunk a sportos hatás kedvéért.

Fotó: Kaszner Nikolett

Szegedi Kata az egyik kedvenc hazai tervezőm, akivel nemrég a Helsinki Fashion Weeken is összefutottam, ahol ő az ő kollekciója is felbukkant a kifutón - a Helsinkiben készült videómban meg is jelenik. Itt éppen egy blézerét viseli a modellünk, jelen esetben combot villantó ruhaként, kisnadrággal, és egy extravagáns Kerényi Virág combcsizmával:

Fotó: Heltai Tamás

 
Egy újabb testhezálló Kerényi Virág ruha a kifutón, ahol a csinosan szabott, alakot mutató fehér ruhába a színes minták visznek izgalmat, a háttérben pedig egy újabb Lakatos Sándor szett bukkan fel - az örök kedvenc csíkos mintával és elegáns, fekete nadrággal!
 

Fotó: Kaszner Nikolett

És végül még egy sikkes, fekete ruha Szegedi Katától, ami igazi klasszikus! Az előtérben pedig Demeter Richárd arany kreációjában suhan a modell, ez is megdobogtatja a női szíveket, biztos vagyok benne. ;)

Fotó: Kaszner Nikolett

A show természetesen nem jöhetett volna létre szuper társaim nélkül, mint Lukács Gabi showrendező, Szabó Tomi koreográfus, Sztranyanszki Zsuzsa produkciós menedzser, és persze Molnár Judit Katalin backstage menedzser és a backstage szuper segítői nélkül, akik olyan gyorsan öltöztetnek, mint a villám. A cipőket pedig köszönjük a Humanic-nak!

Ha még nem láttátok, itt tudjátok megnézni az estéről készült szuper kis videónkat:

Nyitókép: Czunderlik Robin

Videó: Dömök Noel #frontrowsquad