Kezdjük egy nagy kedvenccel és egy szuper ruhával! Meglepő, de JLo-nak és ennek a gyönyörű, egyáltalán nem diszkréten dekoltált Versace ruhának köszönhető, hogy a Google megajándékozott bennünket a képkeresési funkcióval. A zöld estélyi máig a legelső a keresésekben, ha az énekesnőről van szó!

Fotó: Jeff Vespa/WireImage

Az érzékeny lelkűek görgessenek most lejjebb, bár mindössze egy női mellet fognak látni, méghozzá Janet Jacksonét. A 2004-es Superbowl ominózus jelenetét szerette volna megnézni a YouTube egyik alapítója - amikor Justin Timberlake lerántotta az énekesnő jelmezének egy részét -, de sehol nem találta a videót. És így született meg a videós oldal, ahova bárki tölthet fel tartalmat!

Egy Szex és New York érdekesség a rajongóknak: Sarah Jessica Parker volt az egyetlen a négy hölgy közül, aki nem mutatkozott meztelenül a sorozatban, hiszen kizárta a szerződése. Ti észrevettétek? 

Egészen elképesztő, de Katy Perry sokáig a pénztárcájában hordta Miley Cyrus és Taylor Swift egy-egy fürtjét. Egy öltözőbe kerültek pár éve egy eseményen, és úgy érezte, szerencsét fognak hozni neki a tincsek - még ha a kérés kicsit bizarr is. Azóta persze más szelek fújnak, és már nem öri-bari a három hölgy. Szomorú smiley!

És biztos meglepődnek majd a Gossip girl sorozat rajongói is, hogy a sznob Blair Waldorfot alakító Leighton Meester egy börtönben született, ahova az édesanyja drogcsempészésért került. Öröm az ürömben, hogy Leighton azt mesélte, ennek a tapasztalatnak köszönheti, hogy nyitott a személyisége és nem szeret ítélkezni mások felett. Love is love! 

Ha már szülőkről van szó, amikor kissrácként a Disney-féle Mickey Mouse Clubban szerepelt Ryan Gosling, fél évig  Justin Timberlake anyukája viselte gondját, és a fiúk együtt is éltek, mivel Ryan eredetileg kanadai. További érdekesség - dobpergést kérek - hogy Ryan majdnem tagja lett a Backstreet Boys-nak. Ugyanis a banda alakulásakor épp AJ-jel lakott, és fel is ajánlottak neki egy helyet, de visszautasította. 

Harry Styles viszont legnagyobb szerencséjére éppen hogy nem maradt ki a One Direction-ből, hiszen az X-Factor meghallgatásának napján kórházba került, annyira rosszul lett az idegességtől. Azóta persze belerázódott a nyilvános szereplésbe! És az már csak bónusz info, hogy két extra mellbimbója van a srácnak a hírek szerint... 

Hallottátok már Emma Stone-t angolul beszélni? Nagyon mély, kicsit reszelős hangja van, ezt pedig annak tulajdonítja be, hogy bébiként kólikás volt. A másik különlegessége, a gyönyörű vörös haja viszont csak átverés, igazából szőke hajú az Oscar-díjas színésznő. 

Milyen volt szőkesége, nem tudom már... - hiszen sose láttuk így, de a természetes hajszíne Elvis-nek is a szőke. Most lehet felkaparni az állakat, Drágáim! És ami meg egyenesen elképesztő, hogy fiatalkorában egy zenész azt mondta neki, hogy a hangját hallva inkább maradjon a kamionsofőrködésnél. Pff! Ezért nem szabad hallgatni a negatív emberekre! ;)

És mi az, ami még nem eredeti? Bruno Mars neve! Naná, hogy az énekes nem egy bolygóról kapta a nevét - ugyanis Peter Gene Hernandez-ként anyakönyvezték. És ami érdekes még, hogy pár éve felbukkant róla egy kép, amin a zenész Pete Wentz (a Fall out boy énekese/gitárosa) mellett halad el épp, teljes ámulatban, méghozzá 2008-ban, a karrierje felívelése előtt. Változnak az idők, ugye! 

Sokak nagy kedvence, Leonardo DiCaprio keresztneve viszont elég sorsszerűen jött - az anyukája épp terhesen grasszált egy firenzei galériában , amikor meglátott egy Leonardo da Vinci festményt - és ekkor rúgott először a kis Leo. Ezt természetesen jelnek vették a szülők, és a többi már történelem, Drágáim! 

Woody Harrelson szülei már sokkal problémásabbak voltak - az apja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, akinek több ember halála szárad a lelkén. Mon dieu! 

És most a jófiúk! Benedict Cumberbatch lehet, hogy nem is csak játssza a szuperhős szerepet, annyi akció jut neki az életben is. Egy 2005-ös forgatás alatt elrabolták Dél-Afrikában, méghozzá 6 felfegyverzett férfi, amiből tiszta mázli, hogy megmenekült. Idén viszont amiatt kapták fel, hogy megakadályozta egy férfi kirablását és bántalmazását, mikor többen rátámadtak. Kipattant a taxiból a felesége mellől és mindenki meglepetésére szétoszlatta a támadókat. Nem gondoltátok volna róla, igaz? 

A vad dolgokról jut eszembe: az énekesnő, Kesha egyszer betört Prince házába, hogy otthagyja neki a demo felvételét és így törjön be a popszakmába. A csajszinak egyébként 140-es IQ-ja van, így nem is értem, hogy gondolta, hogy ez jó ötlet lesz! :) A sztár persze felébredt a behatolóra és Kesha neki is szaladt menekülés közben, Prince pedig csak annyit kérdezett: "Te meg ki a fene vagy?!" Kesha persze majdnem összepisilte magát, elfutott és sosem hallott Prince felől - vajon meghallgatta a demot szerintetek? 

Emily Blunt, Az ördög Pradát visel szúrós természetű asszisztense - és azóta sok más film sztárja  is - annyira dadogott gyerekkorában, hogy minden beszélgetés kínszenvedés volt neki. Megoldást végül a színészkedés hozott a problémájára, amit egyszerűen csodának tart a színésznő - van, akinek az éneklés segít, úgyhogy egy cseppet sem csodálkozom ezen. 

Rebel Wilson nem a dadogásnak, hanem egy durva betegségnek köszönheti, hogy színész lett - elkapta a maláriát, ami miatt rengeteg gyógyszert kapott, és azt hallucinálta, hogy Oscar-díjat nyert. Talán egyszer neki is összejön majd, ha Leonak sikerült. ;)

Nézzünk egy kis jótékonykodást: halála előtt Robin Williams minden szerződésébe belevette, hogy bizonyos számú hajléktalant foglalkoztatnia kell a produkciónak - ezért is szerettük! 

És végül még egy Michael Jackson érdekesség: a Harry Potter sorozat sikere után megkereste J. K. Rowlingot, hogy szívesen csinálna egy musicalt a könyvből, de az írónő visszautasította a pop királyát azzal az indokkal, hogy szerinte nem lett volna sikeres. Mit gondoltok erről, ti megnéztétek volna? És annak fényében, hogy ő az egyetlen előadó, akinek sikerült egy év alatt 8 Grammy-díjat bezsebelni, 1984-ben? ;)

Remélem, jól szórakoztatok, Drágáim - hozok még érdekességeket, ha élveztétek, ne aggódjatok egy percig sem! ;)